Ko nozīmē dzīves līnija uz jūsu rokas? Lasiet pilnu atšifrējumu

Dzīves līnijas zīmes

Pastāv dažas zīmes uz dzīves līnijas, kas nosaka zināmus notikumus dzīvē vai cilvēka rakstura īpašības nopietnu pārmaiņu laikā. Lūk, galvenās no tām:

Plaisa dzīves līnijā. Plaisa – tās vienmēr ir pārmaiņas. Visbiežāk tās ir kaut kādas sāpīgas pārmaiņas vai arī papildus slodze: attiecību pārtraukšana ar kādu jums dārgu cilvēku, panāktā zaudējums, slimība. Bet nereti mīkstinoši apstākļi padara tādus notikumus ne tik dramatiskus un traģiskus mūsu izpratnē.

Kvadrāts uz dzīves līnijas. Kvadrātam var būt gan negatīvs, gan pozitīvs rezultāts. Ja kvadrātā ir ietverta plaisa dzīves līnijā, tad cilvēkam pietiks spēka, lai tiktu galā ar visām grūtībām un pārmaiņām, lai kādas tās arī nebūtu. Kvadrāts bez plaisas nozīmē cilvēka izolāciju – turklāt dažāda veida: brīvprātīgu (sociofobija, dzīve mežā, vientulībā utt) vai arī piespiedu (cietums, izsūtīšana, mājas arests utt.).

LASI VĒL: Jums ir paveicies, ja uz jūsu plaukstas ir burts V

Ovāli (saliņas) uz dzīves līnijas. Šīs zīmes var liecināt par nepatīkamām situācijām – nopietnām problēmām ar veselību vai iekšējiem pārdzīvojumiem – depresiju, emocionālajiem pārrāvumiem utt.

Līnija-māsa. Tāda līnija iet blakus, bieži vien ļoti tuvu klāt dzīves līnijai. Vietās, kurā tā iet – lai tas būtu pats sākums vai jau vidus – jūs tiksiet pasargāts no ārējiem negatīvajiem faktoriem. Tādos jums grūtajos un bīstamajos brīžos jūs būsiet aizsargāti, un nekas slikts jums nenotiks.

Uztraukuma līnija. Sākas pie īkšķa un iet virzienā pie dzīves līnijas. Bieži var pat to arī nesasniegt. Tas nozīmē, ka šajos periodos jums būs nopietnas rūpes, kas var sagādāt jums daudz nepatikšanu, un jūs iztērēsiet daudz spēka un enerģijas tam, lai tās pārvarētu.

LASI VĒL: Salieciet kopā plaukstas, un paskatieties uz šīm līnijām! Lūk, ko tās nozīmē

Kā jau jūs sapratāt, hiromantija neatklāj jums tieši, kādi notikumi un kad notiks jūsu dzīvē. Tā nosaka visdrīzāk jūsu emocionālo stāvokli noteiktos jūsu dzīves periodos un to, kā šie notikumi jūs ietekmēs. Jo tā taču ir jūsu roka. Un tas nozīmē, ka pētījuma priekšmets ar hiromantijas palīdzību esat tieši jūs!

Avots: mirkrasoty.life

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru