Ja jūsu delnā ir saskatāms M burts…

Nesen tika atklāts, ka tie, uz kuru delnas ir burts M,- īpaši cilvēki. Īsti unikāli. Un mēs nejokojam! Miljoni cilvēku visā pasaulē tic hiromantijai – mācībai par to, ko par jūsu raksturu var pastāstīt līnijas uz plaukstas.

Ja līnijas uz jūsu plaukstas veido kaut ko līdzīgu tam, kas atzīmēts uz fotogrāfijas, nozīmē, ka jūs – apdāvināts cilvēks. Jūsu intuīcija ir stiprāka nekā vairumam cilvēku, no dzimšanas jūsos ielikts īpašs uzņēmēja gars!

Cilvēki, kuru līnijas uz delnas veido burtu M, gandrīz nekad nemelo, runā godīgi un atklāti un neļauj citiem sevi mānīt! Šo cilvēku intuīcija viņus gandrīz nekad nepieviļ!

Īpaši tas attiecas uz sievietēm. Kā zināms, viņu „sestā maņa” parasti ir stiprāk attīstīta nekā vīriešiem.

„Cilvēki M” parasti valdonīgi pēc dabas, māk ātri un bez svārstīšanās pieņemt svarīgus lēmumus, un tāpēc parasti izmanto iespējas, kuras viņiem dzīvē rodas, nevis ignorē tās.

Izrādās, ka šī zīme uz plaukstas – bijusi daudziem praviešiem un dižiem pagātnes līderiem raksturīga pazīme.

Vārdu sakot, ja jūs esiet viens no tiem laimīgajiem, tad skatieties uz savām rokām biežāk. Lai burts „M” no plaukstas līnijām atgādina jums, ka jūs – īpašs cilvēks, spējīgs sasniegt dzīvē burtiski visu, ko vēlās.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru