Ko nekādā gadījumā nedrīkst darīt spoguļa priekšā?

Šis interjera elements ietver sevī ļoti daudz mīklu un, kā ziņo daudzi gaišreģi, tie ir kā portāli uz citu pasauli. Tieši šī iemesla dēļ ir ļoti daudz ticējumu un ieteikumu, ko darīt vai nedarīt spoguļa priekšā.

Visos laikos cilvēki pret spoguļiem izturējušies ar vērību. Ezotēriķi un ekstrasensi piedēvē spoguļiem maģiskas spējas, kas spēj ne tikai palīdzēt, bet arī nodarīt kaitējumu cilvēkam. Tas ir atkarīgs no tā, ko tieši cilvēks dara paša spoguļa priekšā.

Spoguļi mūs ataino bez jebkādām greznībām un izpušķojumiem. Tie spēj saglabāt atmiņā to, kas to klātbūtnē ir noticis. Šajos interjera elementos ir ļoti daudz noslēpumainu mīklu. Kā ziņo daudzi gaišreģi – spogulis var kļūt par portālu uz citu pasauli. Tieši šī iemesla dēļ ir ļoti daudz ticējumu un ieteikumu, ko var vai nevar nedarīt spoguļa priekšā.

Ko nedrīkst darīt spoguļa priekšā?

Ir ticējums, ka, iestājoties naktij, un vispār tumsai, nav ieteicams skatīties spogulī. Tas saistāms ar to, ka šajā brīdī spogulis atver portālu uz citu pasauli, un radības, kas tur mitinās, spēj pārņemt cilvēka dvēseli. Lai izvairītos no šādām nepatikšanām, katru dienu nepieciešams nostiprināt savu biopolu, izveidojot sev aizsardzību. Laika posmā no pulksten divpadsmitiem līdz trijiem naktī dažādas dvēseles un radības no tās saules spēj izsūkt no cilvēka dzīvības enerģiju un spēkus, tādēļ tuvoties šajā laikā spogulim ir ļoti bīstami. Šī paša iemesla dēļ nav ieteicams gulēt pretī spogulim.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru