Ko nekādā gadījumā nedrīkst darīt spoguļa priekšā?

Spoguļa priekšā nedrīkst teikt lamuvārdus. To enerģētika var kaitēt cilvēkam un pat izraisīt saslimšanas. Tāpat nedrīkst savam atspulgam teikt sliktus vārdus. Spogulis spēj uzņemt šo enerģētiku un atdot to atpakaļ divtik. Ezotēriķi iesaka spoguļa priekšā nekad skaļi neteikt neko par savām nepilnībām, nerunāt par slimībām, muļķībām, nelaimēm un ciešanām. Neaizmirstiet spoguļa priekšā sevi slavēt un teikt labus vārdus, lai izvairītos no nepatikšanām, jo tas viss jums nāks atpakaļ divtik.

Mūsu senči uzskatīja, ka ēšana spoguļa priekšā ir ārkārtīgi bīstama. Tā iespējams “apēst” skaistumu, zināšanas, veselību. Atsakieties no nepatīkamā ieraduma spoguļa priekšā gremot, lai neiedzīvotos nepatikšanās.

Tiek uzskatīts, ka ārkārtīgi bīstami ir spogulim rādīt zīdaini. Viņam vēl nav izstrādājies aizsargājošais biopols, tādēļ mazulis ir vēl vairāk pakļauts aizsaules ietekmei uz viņu. Ne velti mūsu senči izvairījās no spoguļiem, ja mājās bija zīdainītis. Viņus visādos veidos sargāja, neļaujot viņiem ieraudzīt savu atspulgu. Līdz piecu gadu vecumam bērni ir īpaši ievainojami, tādēļ ieteicams pasargāt viņu no jebkādām atspoguļojošām virsmām, īpaši tad, ja viņi guļ.

Nekādā gadījumā neskatieties spogulī tad, ja jums ir apātija vai depresija. Jūsu asaras atspoguļo vārgumu un neaizsargātību, ko var izmantot dažādas radības no tās saules. Negatīvās enerģijas plūsma atspoguļojas un iedarbojas uz cilvēka, sniedzot viņam vēl vairāk sāpes un ciešanas.

Ticējumi lēš, ka spogulī vienlaikus nedrīkst skatīties vairāki cilvēki. Spogulis ataino ne tikai redzamo un reālo, bet arī to, kas mums katram ir paslēpts – noslēptās domas un jūtas. Nepazīstams cilvēks, kas vienlaikus atrodas ar jums spogulī, var noskaust jūsu skaistumu vai citas vērtības, savācot tos, bet negatīvisms, kas no nāk no šī cilvēka, var sagādāt jums daudz nepatikšanas.

Visbīstamākais ir ieplīsis vai saplēsts spogulis. Ja jūs vienlaikus atspoguļosieties vairākās virsmās, jūsu atspulgs samazināsies. Tas pats notiek ar cilvēka enerģētiku. Gala rezultātā tas var novest pie negatīvām sekām. Daudzi okulto zinātņu pārstāvji uzskata, ka spogulim obligāti jābūt veselam, tajā nedrīkst būt plaisas vai jebkas, kas sadala cilvēka atspulgu. No saplēsta spoguļa var iznākt ārā enerģētika – ja tā nav laba, tad jums draud nepatikšanas.

Tāpat ir ļoti bīstami gulēt, ja jūs tiekat atspoguļoti blakus esošā spogulī. Miega laikā cilvēks ir īpaši ievainojams, un jūsu atspulgs var kļūt par aizsaules rēgu mērķi. Turklāt spoguļi var izprovocēt murgus nakts laikā.

Paša fotogrāfijas attēlošana spogulī var izveidot koridoru, kas izsūks no jums dzīvības spēkus, palīdzot rēgiem un visādām radībām iznākt ārā no spoguļa, nokļūstot reālajā pasaulē.

Atspulgs spogulī var negatīvi ietekmēt jūsu mājas enerģētiku, tādēļ nekad nelieciet spoguli iepretim ieejas durvīm. Jūsu mājā ienāk cilvēki ar visdažādākajiem garastāvokļiem, tādēļ, lai viņi neatstātu daļu savas enerģētikas, spogulis jānovieto tā, lai tas atspoguļotu pretējo sienu.

Ļoti bīstami ir arī vecie spoguļi. Ja jūs nevēlaties negatīvas sekas, izvairieties no šādiem spoguļiem savās mājās.

Slimošanas laikā nekādā gadījumā nevajag atrasties blakus spogulim. Tiek uzskatīts, ka tas spēj atspoguļot jūsu slimību un pastiprināt to.

Noslēpumi, kas saistīti ar spoguļiem, tā arī joprojām nav atklāti. Ja jums ir laba intuīcija un, ielūkojoties spogulī, jūs kaut kas satrauc vai neliek mierā, ieklausieties mūsu rekomendācijās un pasargājiet savu veselību, labklājību un dzīvi kopumā.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru