Ķirugi ir izstrādājuši zupas recepti, lai pacienti pirms operācijas notievētu

Sastāvdaļas:

— 400  grami selerijas kātu,
— 1/2 kg kāpostu,
— 6 nelieli sīpoli,
— 3 vidēji svaigi vai konservēti tomāti,
— 2 gab. zaļā paprika,
— sāls, melnie pipari.

Pagatavošana:

Visus iepriekš minētos dārzeņus sagriezt kubiciņos un apliet ar 3 litriem ūdens, pievienot sāli pēc garšas, un nedaudz maltus melnos piparus.

Likt katliņu uz uguns un vārīt 10 minūtes, pēc tam uguns liesmu samazināt un vārīt, līdz visi dārzeņi kļuvuši mīksti.

Zupa sanāk liesa, diētiska, taukus dedzinoša, viegli uzsūcas organismā un ir ļoti veselīga.

Uz veselību!

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru