Katru nakti šī autostāvvieta pārvēršas par bezpajumtnieku nakšņošanas vietu. Tā nolēma saimnieks

Bezpajumtnieki ir problēma, kas ietekmē visu pasauli. Daudzi slimības vai bezdarba dēļ ir palikuši bez pajumtes. Slikta veselība neļauj viņiem strādāt, naudas trūkums neļauj samaksāt par ārstēšanu, un cilvēks nokļūst apburtajā lokā…

Bezpajumtniekiem nav kur iet. Viņi guļ ielās, apsedzas ar avīzēm un kartoniem, rokas atkritumos, meklējot pārtiku un siltas drēbes.
Šī organizācija nolēma viņiem palīdzēt.

Austrālijas labdarības organizācija Beddown ir nākusi klajā ar lielisku ideju: novietot bezpajumtniekus pa nakti tukšās garāžās! Organizācija vērsās pie viena no lielākajiem iekštelpu autostāvvietu operatoriem – Secure Parking. Tā rezultātā Brisbenā tika uzsākts divu nedēļu izmēģinājuma projekts.

LASI VĒL: Godīgs bezpajumtnieks atdeva jaunietei maku ar 300 dolāriem. Savukārt viņa pilnīgi pārvērta viņa dzīvi!

Šādi autostāvvieta izskatījās pirms Beddown darbinieki un brīvprātīgie šeit sāka radīt drošu gulēšanas vidi.

Beddown dibinātājs Normens Makgillivrejs šo ideju izdomāja vienā naktī, kad gāja pa tukšu autostāvvietu. “Kāpēc neizmantot šo vietu kā nakšņošanas vietu?”- viņš nodomāja. Nelielas pūles – un viņa ideja tika iemiesota realitātē.

Labdarības organizācijas uzdevums ir atrast telpas, kuras tiek izmantotas tikai dienas laikā, un pārvērst tās par naktspatversmēm bezpajumtniekiem. Tas viņiem dod retu iespēju mierīgi izgulēties.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru