Katrai no Zodiaka zīmēm ir kopīgas ārējā izskata iezīmes. Uzzini kādas?!

Strēlnieks

Šīs zīmes pārstāvjiem parasti piemīt neproporcionāla figūra, un ir tieksme pieņemties svarā. Šie cilvēki ir enerģijas un entuziasma pilni, kas ietekmē viņu kustības un gaitu. Strēlniekiem raksturīga brūna vai pat kastaņbrūna acu krāsa, tumša matu krāsa un izvirzīts zods.

Mežāzis

Mežāžiem tipiska tvirta,muskuļota figūra ar izteiktiem atslēgu kauliem, garām ekstremitātēm un smalku kaklu. Visbiežāk viņi atšķiras ar garu augumu un izvirzītiem, asiem sejas vaibstiem, ko veiksmīgi mīkstina gaišās acis. Mežāžiem nereti piemīt tumši, taisni mati, kā arī pārliecinoša gaita, kas ar vecumu kļūst arvien mīkstāka un atslābinātāka.

Ūdensvīrs

Atšķirībā no citām zodiaka zīmēm Ūdensvīriem visbiežāk nepiemīt spilgti izteiktas atšķirīgas pazīmes. Tomēr lielākajā daļā gadījumu viņi izrādās esam būdīgi un piezemēti. Ūdensvīriem parasti ir sapņaina sejas izteiksme un burvīgs smaids. Turklāt viņiem raksturīgi viļņaini, pat lokaini mati un praktiski ideāla āda, kuru ilgi neboja krunciņas.

Zivis

Visbiežāk šīs zīmes pārstāvji atšķiras ar bālu, gandrīz zilganu ādu un maigi apaļiem sejas vaibstiem. Meitenes-Zivis ir graciozas un trauslas, bet vīriešiem nereti novērojama tieksme uz pilnīgumu. Tāpat viņiem tipiskas ir lielas, skumjas acis un augsta piere. Vēl viena Zivju atšķirības zīme ir domīgais, dziļais skatiens.

Lai kādas īpatnības un īpašības nepiemistu dažādām zodiaka zīmēm, atcerieties, ka mēs visi savā ziņā esam unikāli un tāpēc – lieliski!

Avots: marketium.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru