Katrai no Zodiaka zīmēm ir kopīgas ārējā izskata iezīmes. Uzzini kādas?!

Reizēm pietiek ar vienu skatienu, lai iegūtu kaut kādu priekšstatu par nepazīstamu cilvēku. Tā nu ir sanācis, ka dažādu zodiaka zīmju pārstāvjiem piemīt noteiktas īpašības un ārējā izskata īpatnības, pateicoties kurām tās ir samērā vienkārši uzminēt.

Paskatīsimies, kādas pazīmes nodod vienas vai otras astroloģiskās zīmes cilvēkus.

Auns

Šīs zīmes temperamentīgums parādās arī viņu ārējā izskatā: viņu matu krāsa nereti mēdz būt piesātinātos toņos: no tumši zila līdz medus blondam. Turklāt Aunu var atpazīt pēc stingrās miesasbūves, mirdzošo skatienu un pārliecinošas gaitas. Visbiežāk viņiem ir labi veidots ķermenis, kas ļauj palikt tvirtiem līdz pat vecumam. Auna āda parasti ir tumša un daudz retāk bāla. Tāpat ir iespējamas dzimumzīmes uz sejas.

Vērsis

Vēršu ārējais izskats atšķiras ar dabīgi plūstošām formām un izliekumiem. Neatkarīgi no dzimuma un ķermeņa uzbūves, šīs zīmes pārstāvjiem figūra vienmēr ir proporcionāla un tvirta. Tomēr mierīgā izvietojuma dēļ viņiem bieži vien ir tieksme uz pilnību. Meitenēm-Vēršiem piemīt skaisti, biezi mati, bet vīriešiem, kuri dzimuši šajā zīmē, neticami aug bārda. Tāpat šie cilvēki nereti var lielīties ar jūtīgām lūpām, lieām acīm un garām skropstām, kā arī tumšu ādu.

Dvīņi

Galvenā šīs zīmes atšķirības pazīme ir nelielās, bet dzīvīgās acis. Ļoti bieži viņiem raksturīgi arī smalki, nereti asimetrisi sejas vaibsti, uzrauts deguns, smalki, vijīgi mati un vasarsraibumi. Aktīvajiem un enerģiskajiem Dvīņiem ķermenis ir slaids un muskuļots, bet kustības asas un pārliecinošas.

Vēzis

Sentimentālie un ievainojamie Vēži bieži vien ir pilnīgi. Viņiem piemīt gaiša āda un apaļi sejas vaibsti. Šīs zīmes pārstāves daba ir apveltījusi ar dabīgu grāciju un pavedinošām formām. Uz viņu sejas reti kad ir sastopamas jebkādas dzimumzīmes, ko nevar teikt par dekoltē zonu. Acis Vēžiem parasti ir piesātinātā krāsā, bet  gaita maiga un nesteidzīga.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru