Katrai no Zodiaka zīmēm ir kopīgas ārējā izskata iezīmes. Uzzini kādas?!

Lauva

Lauvas ķermeņa konstitūcija atšķiras ar platiem kauliem un atlētisku uzbūvi. Vīriešiem bieži raksturīgi šauri gurni un plati pleci, bet sievietēm – “smilšu pulksteņa” veida figūra. Šīs zīmes pārstāvju sejas vaibsti ir salīdzinoši lieli un nereti asi, bet acis bieži vien ir gaišā krāsā. Turklāt Lauvām piemīt strauja, gaiša gaita un vai nu ļoti garš, vai arī ļoti īss augums.

Jaunava

Jaunavas ārējam izskatam raksturīga zelta viducis. Viņiem piemīt pareizs sejas ovāls ar smalkiem, dažreiz asiem sejas vaibstiem. Mati šīs zīmes pārstāvjiem visbiežāk ir gaiši un paklausīgi, kaut arī samērā plāni, bet acis var būt gluži ja ne jebkādā krāsā – no gandrīz melnām līdz gaiši zilām. Gaita Jaunavām vienmēr ir ietiepīga un izlēmīga.

Svari

Visbiežāk Svari atšķiras ar slaidu atlētisku figūru un praktiski perfektām proporcijām. Šīs zīmes pārstāvju augums reti kad ir augstāks par vidējo, bet sejas vaibsti patiesi pārsteidz: izteikti jūtīgas lūpas, apburošs smaids, dziļš lielo acu skatiens un burvīgas bedrītes vaigos. Turklāt Svariem raksturīgi paklausīgi, spēcīgi mati un skaista āda.

Skorpions

Skorpioni bieži vien ir vai nu spilgtas blondīnes, vai arī dedzinošas brunetes. Viņu saspringtais, aukstais skatiens iekļūst līdz pat dvēseles dziļumiem. Šīs zīmes pārstāvjiem nereti piemīt uzrauts deguns un biezi, nepaklausīgi mati. Tāpat viņiem raksturīgs garš augums un tieksme uz pilnību, kuru, starp citu, Skorpioniem itin viegli izdodas kontrolēt.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru