Karantīna neapturēja vīrieti apsveikt savu mīļoto sievieti 67. kāzu gadadienā

Uzturēšanās karantīnā vēl nebūt nenozīmē, ka ir jāatsakās no romantikas. Bobs Šellards izdomāja oriģinālu un neparastu apsveikuma veidu savai sievai.

Tā pensionāre nolēma nosvinēt laulībā pavadīto 67. gadadienu. Šo cilvēku attiecības izraisīja daudz emociju interneta lietotāju vidū. Nensija Šellarda dzīvo pansionātā. Sakarā ar to, ka palielinājās pacientu skaits, kas saslimuši ar koronavīrusu, iestādē tika ieviesta karantīna.

LASI VĒL: Ilgi neizdevās atpūsties: Ķīna atkal slēdz visu uz karantīnu atkārtota vīrusa uzliesmojuma dēļ

Vecajiem ļaudīm aizliedza iziet no mājas, darbinieki pārtrauca pie viņiem ielaist arī apmeklētājus. Tomēr Bobu šis fakts neapturēja. Vīrietis uzrakstīja plakātu, kurā redzams mīlestības apliecinājums, nopirka balonus un devās uz pansionātu, stāvēt pie logiem. Tur viņš stāvēja vairākas stundas pēc kārtas. Nensija visu šo laiku vēroja savu vīru un sūtīja viņam gaisa skūpstus.

Šo notikumu pamanīja žurnālisti un nolēma intervēt Bobu Šellardu. Sarunas laikā pensionārs atzina, ka ļoti cieš, ka ir šķirts no sievas. Tomēr viņš cer uz ātru pandēmijas izbeigšanos un visu aizliegumu atcelšanu. Boba un Nansijas meita Laura atzīmēja, ka viņa ļoti lepojas ar saviem vecākiem, un arī apsveica viņus kāzu gadadienā.

LASI VĒL: Izlasi un iegaumē! Profesors Anatolijs Danilāns: Jānodzīvo tā, lai kapracis raudātu!

Rezultātu vietā: Joprojām situācija ar koronavīrusu ir sarežģīta. Lielākais inficēto skaits ir reģistrēts ASV un Rietumeiropā.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru