Kāpostu tīteņi cepeškrāsnī. Recepte no Aizkarpatiem— garšīgāk nekā parastie kāpostu tīteņi

Kāpostu tīteņi pēc šīs receptes sanāk ļoti garšīgi. Ziemā Aizkarpatos jums piedāvās kāpostu tīteņus ar rīsiem un sēnēm, kas ir ietīti skābētās kāpostu lapās, bet vasarā — garšīgas ruletītes svaigu kāpostu lapās ar gaļas pildījumu, ceptas cepeškrāsnī.

Sastāvdaļa:

  • Galviņkāposti 3 kg
  • Cūkgaļa 1 kg
  • Tauki 150 g.
  • Krējums 130 g
  • Tomātu pasta 30 g
  • 1,5 l ūdens
  • Sāls pēc garšas
  • Melnie pipari pēc garšas (Maltie)
  • Sīpoli 2 gb

Receptes pagatavošanas gaitu atradīsi nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru