Kāpostu tīteņi cepeškrāsnī. Recepte no Aizkarpatiem— garšīgāk nekā parastie kāpostu tīteņi

Pagatavošana:

  • Kāpostgalvu novārīt un atdalīt lapas.
  • Sīki sagriezt sīpolus un apcept taukos.
  • Gaļu sagriezt plānos gabalos, izklapēt, uzbērt sāli un piparus.
  • Uz kāpostu lapu uzlikt gaļu, bet uz gaļas tējkaroti sīpolu. Satīt ruletītē.
  • Katla apakšu noklāt ar kāpostu lapām, salikt uz tām kāpostu tīteņus, pieliet verdošu ūdeni, mazliet pasālīt. Ūdenim vajag pārklāt tīteņus, ap 1 – 2 cm.
  • Pievienot tomātu pastu un krējumu. Likt cepeškrāsnī, kas sakarsēta līdz 160 grādiem uz 30 – 40 minūtes.
  • Gatavu ēdienu apbērt ar sīpolu lokiem, ķiplokiem un zaļumiem un pasniegt karstu.

Labu apetīti!

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru