Kāpēc ūdens lietošanai, pirmajam kārtām pēc atmošanās, ir liela nozīme veselībai. Sāciet dienu pareizi!

Ūdens lietošana no rīta pēc pamošanās, var radīt lielu terapeitisku efektu dažādām slimībām, sākot no astmas un pat līdz vēzim. Šī terapija ir no aristokrātiskās medicīnas un tās oriģinālais nosaukums Usha Paana Chikitsa tiek tulkots kā “agrā rīta ūdens terapija”.

Jau sen zināms, ka ūdens lietošana uzreiz pēc atmošanās attīra organismu, attīra zarnas un palielina organisma spēju asimilēt barības vielas no pārtikas, ko patērējam.

Jau 1970. gadā izcilais doktors Fereiduns Batmangelidžs atkal atklāja šo seno tehniku un saprata, ka ūdens var izdziedēt mūs no tādām slimībām kā astma, artrīts, migrēna, diabēts, hipertonija un autoimūnās slimības ar ūdens terapijas palīdzību. Dakteris Batmangelidžs dzimis 1931. gadā Irānā, absolvējis Londonas Universitātes Svētās Marijas slimnīcas Medicīnas fakultāti, kur mācījies pie Nobela prēmijas laureāta sera Aleksandra Fleminga.

Viņš atklāja ūdens spēku un izārstēja 3000 cilvēkus, kas cieta no stresa izraisītas čūlas. Tā rezultāti tika publicēti 1983. gada jūnijā, bet New York Times Science Watch paziņoja par atklājumu 1983. gada 21. jūnijā.

Ūdens attīrīšanas veids ir šāds:

Uzreiz pēc atmošanās no rīta izdzeriet aptuveni 230 ml ūdens bez fluora. Pārliecinieties, vai jūs to darāt tukšā dūšā.

Neēdiet un nedzeriet neko 45 minūšu laikā pēc ūdens lietošanas. Kad šis laika periods ir pagājis, jums ir atļauts ēst un dzert.

Iedzeriet glāzi ūdens pusstundu pirms ēšanas.

Atkal iedzeriet glāzi divas stundas pēc katras ēdienreizes.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru