Kāpēc suņi iet jums līdzi pat uz vannasistabu? Iemesls ir daudz nopietnāks, nekā jūs domājat

Vien no lielākām suņu īpašnieku priekšrocībām ir tā, ka viņiem vienmēr ir sabiedrība. Un tomēr, mēdz būt situācijas, kad jūs gribētu palikt vienatnē, piemēram, kad ejat uz vannasistabu.

Ja jums kādreiz ir bijis suns, tad jūs zināt, ka viņš jums visur sekos līdzi. Bet lielākā daļa cilvēku nenojauš, ka suņiem ir savi iemesli to darīt (jā, jā, tas patiešām tā ir!).

LASI VĒL: Šis suns mira no bada, bet jūs neticēsiet, kā viņš izmainījās                                                                                                                                      

Vēlaties zināt, kas tie ir par iemesliem? Atbildi atradīsiet šajā sarakstā par “suņu dīvainajiem ieradumiem, un ko tie nozīmē”.

Viņi taisa “suņu acis”

Cilvēki netaisa “suņu acis”, kad viņiem kaut kas ir vajadzīgs. To gan nevar teikt par mūsu mājdzīvniekiem. Kad suņi taisa tādu skatienu, viņi parāda, ka starp jums ir emocionālā saikne un uzticība.

Viņi nes jums dažādas dāvanas

Kad jūsu spalvainais draugs atskrien pie jums, ar lepnumu nesot kādu noslēpumainu lietu mutē, jums tas ir jāuztver kā cieņas pazīme!Viņi to dara, lai parādītu jums savu mīlestību, un padalīties ar jums priekā par savu atradumu.

Viņi pēc ēšanas vēlas samīļoties

Kad suns ir pārēdies, viņš ir vislaimīgākais. Tā kā, ja jūsu mīļotais mīlulis pienāk pie jums pēc mielošanās, lai paspēlētos vai pamīļotos, tas nozīmē, ka viņam blakus jums ir ļoti ērti.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">filips-72</cite>

    Man suņa vietā ir kaķe 10 .g.veca. Iepazīta pirms gadiem pieciem . Gultā nekāpj . Seju nelaiza . No galda nekad ne ko nezog .Klēpī ielekusi tikai vienu reizi un tikai uz dažām minūtēm . Kādu gadu pat noglaudīt sevi neļāva ! Tagad seko līdzi uz vannas istabu . Glaužas klāt un grib lai kasu muguru tuvāk astei (erogānā zona ) Citādi ar raksturu ,Nevienam neļauj sevi glaudīt .Samērā bailīga .Man seko ik uz soļa visā dienas garumā . Vakarā ,tumsā nāk līdzi uz lieveņi .Vēro kaut ko tumsā ,bet projām nekur neiet Ja man vajag pasaukt ka jāiet mājā atliek ļoti klusi iesvilpties Jā ! Un ir drausmīgi greizsirdīga .Iezvanoties mobilajam telefonam viņa reizes trīs ir iesitusi ar ķepu pa roku kurā ir telefons .Ceturtajā reizē pat iekoda līdz asinīm

Pievienot komentāru