Šie 6 paņēmieni palīdzēs vizuāli palielināt pat vismazāko vannasistabu

Diemžēl ne visos dzīvokļos ir liela un plaša vannasistaba. Un reizēm vannasistaba izliekas tik ļoti šaura, ka tajā gribas pavadīt pēc iespējas mazāk laika.

Bet tā ir tā vieta mājā, kur mums ir jājūtas ērti, kur mēs varam atpūsties pēc sarežģītas dienas. Bet pat vismazāko vannasistabu var vizuāli palielināt, izmantojot dažas dizaineru viltības un padomus. Un mēs jums esam atraduši 6 vērtīgus padomus.

Lai vizuāli palielinātu vannasistabas telpu, nepieciešams paslēpt daudzos priekšmetus plauktos, skapjos vai vienādas krāsas kastēs. Caurules labāk noslēpt aiz ģipškartona konstrukcijām.

Santehniku labāk izvēlēties pēc iespējas lakoniskāku un vienkāršāku. Nekādas milzīgas izlietnes un vannas.

Vislabāk mazā vannasistabā izskatīsies vēsie un gaišie toņi. Nekādu spilgtu pleķu.

Apgaismojumam ir jābūt bagātīgam. Šeit labāk noderēs spoti – punktveida gaismekļi. Lieliski nostrādās arī paņēmiens ar spoguļa apgaismojumu.

Izmantojiet pārejas no faktūras uz faktūru. Apvienojiet koku ar plastmasu, stiklu, spoguļveida virsmām, akmeni. Bet nepārspīlējiet.

Ja vannasistabā ir kārtība, un ir maz izmētātas pudeles un trauki, tad telpa kļūs omulīgāka ar lakoniska dekora palīdzību. Šeit arī ir svarīgi nepārspīlēt, it īpaši ar maziem dekora elementiem.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru