Kāpēc suņi iet jums līdzi pat uz vannasistabu? Iemesls ir daudz nopietnāks, nekā jūs domājat

Viņi saprot, kad kaut kas nav tā, kā vajag

Suņiem nav jāprot runāt, lai saprastu, ka kaut kas nav kārtībā. Viņi lieliski prot lasīt ķermeņa valodu. Un, ja viņi redz, ka jums ir skumji, viņi vienmēr centīsies jūs mierināt.

Viņi iet jums līdzi uz vannasistabu

Ja suns jums seko līdzi uz vannasistabu, tā ir laba zīme! Tā viņi parādi, ka ir tuvi jums. Pēc veterinārārstu sacītā, suns instinktīvi vēlas darīt visu kopā ar savu ģimeni.

Viņi laiza jūsu seju un ķermeni

Ja suns laiza jūsu seju, tas nozīmē, tas tas jums uzticas, un sajūt jūsu pozitīvās emocijas.  Suņi izjūt mieru, kad laiza kādam seju, un vēl tas ir veids, kā parādīt savu mīlestību.

Kad jūs atnākat mājās, viņi ir nedaudz mežonīgi

Viena no labākajām suņu īpašībām ir tā, ka viņi neslēpj savas jūtas. Suns, kas sāk lēkāt un skraidīt, kad jūs atnākat mājās, ir ļoti priecīgs jūs redzēt.

LASI VĒL: Kad cilvēki saprata, ko nes zobos suns, viņiem mati sacēlās stāvus.. Un tālākais pārsteidza vēl vairāk!

Viņi jums pieglaužas

Ja suns pieglaužas jūsu kājām, tas gaida no jums maigumu un mīlestību.

Viņi lec jūsu gultā

Suņi var ērti iekārtoties jebkurā vietā, bet, ja jūsu sunim patīk piespiesties jums klāt gultā, tas nozīmē, ka sunim patīk jūsu ķermeņa smarža un siltums.

Suņi ir lieliskas un jūtīgas būtnes. Padalieties ar šo rakstu ar draugiem, ja jūs arī mīlat suņus!

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">filips-72</cite>

    Man suņa vietā ir kaķe 10 .g.veca. Iepazīta pirms gadiem pieciem . Gultā nekāpj . Seju nelaiza . No galda nekad ne ko nezog .Klēpī ielekusi tikai vienu reizi un tikai uz dažām minūtēm . Kādu gadu pat noglaudīt sevi neļāva ! Tagad seko līdzi uz vannas istabu . Glaužas klāt un grib lai kasu muguru tuvāk astei (erogānā zona ) Citādi ar raksturu ,Nevienam neļauj sevi glaudīt .Samērā bailīga .Man seko ik uz soļa visā dienas garumā . Vakarā ,tumsā nāk līdzi uz lieveņi .Vēro kaut ko tumsā ,bet projām nekur neiet Ja man vajag pasaukt ka jāiet mājā atliek ļoti klusi iesvilpties Jā ! Un ir drausmīgi greizsirdīga .Iezvanoties mobilajam telefonam viņa reizes trīs ir iesitusi ar ķepu pa roku kurā ir telefons .Ceturtajā reizē pat iekoda līdz asinīm

Pievienot komentāru