Kādus gardumus iespējams pagatavot no maltās gaļas?

Sacepums bērniem

Sastāvdaļas:

  • 250 g vārītu makaronu (vēlams līdz galam neizvārītu)
  • 100 ml piena
  • 2 olas
  • 2 gaļas bumbiņas
  • 40 g cieto sieru šķirņu
  • sāls

Pagatavošana:

  1. Ņemiet dziļu trauku. Ielejiet tajā pienu, bet pēc tam lieciet klāt olas. Pievienojiet sāli pēc garšas. Visas sastāvdaļas sakuliet ar dakšiņas vai virtuves kuļamā palīdzību.
  2. Cieto sieru sarīvējiet. Izvēlieties labāk rupjo rīves daļu.
  3. Sajauciet kopā sieru un pusgatavos makaronus.
  4. Aplejiet sieru un makaronus ar olu un piena maisījumu. Kārtīgi visu pārmaisiet.
  5. Gaļas bumbiņas novāriet.
  6. Ņemiet cepamo formu un tās apakšējā daļā izklājiet gaļas bumbiņas.
  7. Pa virsu apberiet makaronus.
  8. Cepeškrāsnī uzstādiet 180 – 200 grādu temperatūru. Lieciet gardo maltīti cepeškrāsnī, kur tai jāgatavojas vismaz 25 minūtes.

Nākošajā lapā atradīsi vēl vienu recepti

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru