Austrumu horoskops 2018. gadam sievietēm

Mīļās sievietes, iepazīstieties ar austrumu horoskopa prognozēm 2018. gadam. Ceram, ka šeit atradīsiet kaut ko sev noderīgu.

Suns

Sieviete, protams var arī nesaņemt tādu stabilitāti kā stiprā dzimuma pārstāvis, kas dzimis šajā pašā zīmē. Bet tas nebūt nenozīmē, ka sievietēm būs skumji vai garlaicīgi. Tieši otrādi, horoskops sievietēm – Suņiem 2018. gadā garantē, ka šis periods būs viens liels piedzīvojums. Protams, ar saviem kāpumiem un kritumiem, bet sievietes ar visu tiks galā, ja spēs noķert pareizo nostāju un pagriezt jebkuru situāciju sev par labu.

Gada sākumā var sagaidīt kaut kādu situāciju, kas var šīs zīmes pārstāvjus izsist no sliedēm. Bet no pārdzīvotā izdosies viegli atgūties. Sieviete-Suns spēs ātri atgriezties pie savas mīļotās nodarbes – rūpēm par saviem tuviniekiem un mājas iekārtošanu maksimālām ērtībām.

Cūka

Sievietes-Cūkas vienmēr atšķiras ar pārliecinātību par sevi. Dzelzs lēdijas, viņas var nodemonstrēt neticamu izturību, un tieši tāpēc horoskops sievietēm – Cūkām 2018. gadā nesola neko sliktu. Cūkas ar pārliecību var sagaidīt visai mierīgu un stabilu periodu. Protams, bez emociju uzplūdiem sievietes šo gadu pārdzīvot nevarēs. Bet to būs maz. Ģimenes sievietēm ir jābūt pacietīgām, jo ne viss norisināsies tā, kā viņām to gribētos. It īpaši tas attiecās uz tām, kuras nesen ir apprecējušās. Ja ļautu vaļu jūtām un lepnumam, tad Cūkas riskē pazaudēt savu laimi personīgajā dzīvē.

Gailis

Ja ticam horoskopam sievieti-Gailim par 2018. gadu, tad neizdosies izvairīties no nepatikšanām. Tās var būt dažādas, sīkas un lielas. Mīļotais kaut kādā brīdī var izlemt pamest sievieti – Gaili un doties mierīgāku attiecību meklējumos. Un, kā gan citādi, ja Gailim ir ļoti grūti kontrolēt savas emocijas un nestrīdēties uz līdzenas vietas. Šīs sarežģītās būtnes riskē ar savu rīcību apvainot sev tuvu cilvēku un saskarties ar nesapratni no savu radinieku puses. Bet sievietēm-Gaiļiem nenāksies ilgi ciest no vientulības, pavisam drīz pie horizonta parādīsies labāks vīrietis.

Pērtiķis/Mērkaķis

Sievietēm-Pērtiķiem vajag pārskatīt savas vēlmes un sekot tikai tām, kuras patiešām šajā brīdī ir svarīgas. Suņa gadā sievietes-Pērtiķi sajutīs, ka ir sācies ļoti spilgts periods viņu dzīvē. Brīva laika bezdarbībai nebūs. Tas, no vienas puses, ir labi, bet no otras – nevajadzētu arī pārcensties. Pērtiķiem ir jāsaprot, ka dažreiz ir jāļauj notikumiem attīstīties savā veidā. Pērtiķa horoskops 2018. gadam iesaka sievietēm vairākas reizes apdomāt, pirms pieņemt galējos lēmumus, lai uz ko tas arī neattiektos. Un apbruņoties ar pacietību – tā jums 2018. gadā būs vajadzīga.

Zirgs

Kā apgalvo horoskops, sievietēm-Zirgiem 2018. gads būs visai interesants. Sievietes-Zirgi ir sailgojušās pēc vīriešu uzmanības. Viņām ļoti svarīgi ir komplimenti un apbrīns. Un, ja Zirgs dzīsies pēc jauniem iespaidiem, bet neuzvedīsies vieglprātīgi, tad Sunim nekas cits neatliks, kā vien palīdzēt viņai atrast vēlamo. Zirga horoskops 2018. gadam vientuļai sievietei šajā ziņā ir pat ļoti pozitīvs.

Kaza/Aita

Kazām būs dažādas situācijas, kurās viņas nezinās, kā uzvesties. Horoskops sievietei Kazai (Aitai) 2018. gadam brīdina atturēties no vieglprātības. Sievietēm, kuras dzimušas austrumu horoskopa Aitas zīmē, radīsies daudzas iespējas parādīt sevi no labākās puses gan darbā, gan arī mājās. Tāda Suņa labvēlība jums ir nodrošināta uz visu gadu. Sievietes-Aitas, kuras ir vientuļas, var 2018. gadā atrast savu likteni.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru