Kādi patīkami pārsteigumi sagaida visas Zodiaka zīmes jūlijā?

Jūs gribat zināt, kas jūs sagaida jūlijā? Ieklausieties astrologu sacītajā!

Auns

Kaislīgajiem Auniem nāksies saskarties ar savu pagātni. Iespējams, ka jums gaidāma tikšanās ar savu bijušo klasesbiedru/ kursabiedru. Varbūt satiksieties ar citiem cilvēkiem, kurus veselu mūžību neesat redzējuši. Iespējams, ka atgriezīsies jūsu bijusī mīla vai arī satiksieties ar savu bijušo mīļāko. Tikai nedomājiet atjaunot ar šiem cilvēkiem attiecības! Zvaigznes šādu aliansi vairs neapstiprinās.

Vērsis

Ja esat kaut ko jaunu izplānojuši, tad ir pienācis īstais laiks pārvērst sapņus par realitāti. Visums pavadīs jūs itin visā. Pa ceļam satiksieties tikai ar tiem cilvēkiem, kas saprot un atbalsta jūs. Neatsakieties no uzaicinājuma. Iespējams, ka kādā pasākumā sastapsiet savu topošo biznesa partneri.

Dvīņi

Labs laiks, lai pārbaudītu savu nervu izturību. Izmēģiniet sevi kaut kādā ekstremālā sporta veidā: niršanā ar akvalangiem, klinšu kāpšanā vai arī zirgu izjādēs. Jums nepieciešams tāds kā neliels satricinājums, kas kļūs kā atspēriens dzīves problēmu risināšanā.

Vēzis

Jūlijs jums sniegs ļoti daudzas patīkamus un negaidītus momentus: paaugstinājums amatā, prēmija vai arī kūrorta romāns. Sirsnīgajiem Vēžiem šajā mēnesī veiksies darbos: jau minētais romāns kūrortā vai arī bildinājums. Veltiet savus tēriņus sevis palutināšanai.

Lauva

Temperamentīgajām Lauvām būs nepieciešams mazliet piezemēties. Jūlijā labāk nepieņemt pēkšņus un negaidītus lēmumus. Ierobežojiet savas sarunas ar mazpazīstamiem cilvēkiem. Koncentrējieties uz sevi un savām problēmām. Īstais laiks pierakstīties uz jogu vai no rītiem sākts skriet.

Jaunava

Jūlijs kļūs par īsto laiku, lai risinātu savas zināšanu problēmas. Jūs jau sen gribējāt iemācīties angļu valodu? Tad sāciet jūlijā, jo tas būs ļoti piemērots laiks jaunu zināšanu apguvei. Jaunavām ļoti veiksies arī jauna darba meklējumos, taču nevajadzētu atlikt šo nodarbi uz vēlāku laiku.

Svari

Pievērsiet uzmanību savam psiholoģiskajam stāvoklim. 2017. gads jau paguvis jums ne pa jokam pabojāt nervus. Pievērsieties dvēseles spēka un prāta atjaunošanai. Dodieties uz masāžu, klausieties nomierinošu mūziku, vienkārši atpūtieties klusumā. Daudz biežāk rīkojiet paši sev nelielus svētkus, lai dzīve nekļūtu par nebeidzamu rutīnu.

Skorpions

Skorpioni iegrims slaistu pilnā ikdienā. Viņus būs sasniegusi garlaicība un apātija. Taču nav nepieciešams sākt satraukties. Ar laiku Skorpionos esošais nogurums atkāpsies un viņos atkal tiks ieviests cīņas spars. Pašlaik gulēšana zem klajas debess būs tieši laikā.

Strēlnieks

Jūs būsiet uzmanības centrā. Jūsu atjautība palīdzēs jums izvairīties no daudzām problēmām. Nepaātriniet darbības tempus un nekad nesāciet pārāk ātri priecāties par negaidītiem panākumiem. Turpiniet strādāt līdz pat brīdim, kamēr veiksme nebūs jūs pametusi.

Mežāzis

Iespējams, ka sapazīsieties ar ļoti daudziem cilvēkiem. Jūsu veiksme slēpsies tajā, cik ļoti spējat veidot draudzīgas attiecības, kā arī to, cik labi spējat citiem atstāt labu iespaidu par sevi. Pievērsiet uzmanību savam ārējam izskatam: ir pienācis īstais laiks doties iepirkties.

Ūdensvīrs

Jūlijā pienāks jūsu atmaksas laiks. Jums tiks pieminēts jebkurš aizņēmums – vai tas būtu materiāls, vai palīdzīgas rokas sauciens. Izvairieties no konfliktiem un centieties dzēst visas nepatīkamās situācijas. Ūdensvīriem ieteicams jūlijā nemētāties ar savu naudu pa labi un pa kreisi, labāk pataupiet nebaltām dienām.

Zivis

Zivīm jūlijs paies jautri un ļoti patīkami. Jums priekšā negaida nekādi nopietni pārbaudījumi. Ir pienācis īstais laiks nodarboties ar personīgo dzīvi, tādēļ noteikti nesēdiet mājās. Radošajiem cilvēkiem ir pienākuši zelta laiki, visam iesāktajam tiks saredzēts grandiozs nobeigums.

Jūlija horoskops teju visām Zodiaka zīmēm sola panākumiem un patīkamu emociju pārpildītu laiku. Taču par debesu sūtītajiem panākumiem vajadzētu priecāties ar mēru.

Avots: cluber.com.ua

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru