Kādēļ Zivis ir visgrūtāk saprotamā zodiaka zīme?

Zivīm sirds atrodas kā uz delnas

Zivis ir ļoti emocionālas radības, kas ir gatavas pilnībā atvērt un uzticēt savu sirdi cilvēkam, kuram, viņuprāt, to var uzticēt. Viņi vienmēr cenšas cilvēkos saskatīt tikai pašu labāko, turklāt Zivis ļoti bieži to turpina darīt pat tad, ja šie cilvēki ir izdarījuši viņiem pāri. Taču, ja nodarīsiet Zivīm pāri tā, ka viņi tiešām būs jūsos vīlušies, tad ziniet, ka viņi jums kaut kad piedos, bet nekad mūžā to neaizmirsīs. Zivis ļoti daudz (reizēm pat pārāk daudz) sagaida no jaunām attiecībām, tādēļ agri vai vēlu viņiem nākas vilties. Viņiem tik ļoti gribas ticēt cilvēkiem, bet viņi tik daudz reižu apdedzinās, ka viņu ticība cilvēkiem bieži vien atrodas uz robežas.

Viņiem ļoti bieži nepieciešams pabūt vienatnē

Kā jau mēs rakstījām iepriekš, Zivis ļoti bieži nomāc smagā dzīves realitāte, kas liek šīs zīmes pārstāvjiem pilnībā izdegt. Tieši tādēļ viņiem ir nepieciešams daudz laika, lai savāktos un atjaunotu zaudēto enerģiju, kas zaudēta haosa un nemieru laikā. Taču atcerieties arī to, ka viņiem nepieciešams atbalsts, mīlestība un rūpes, lai vispār tiktu dzīvē cauri jebkurā situācijā. Ja jūs esat kopā ar Zivīm vai viņas ir jūsu labs draugs, parūpējieties par to, lai viņu vientulības un socializācijas līmeņi būtu vienlīdzīgi. Vienalga, vai jūs Zivīm esat draugs, radinieks, mīlnieks – parūpējieties par to, lai viņi pārāk neattālinās no jums un nenoslēdzas sevī. Zivīm ir ļoti grūti bez pilnvērtīgām, veselīgām un mīlošām attiecībām, taču tik pat grūti viņām ir izdzīvot bez iespējas pabūt vienatnē ar sevi. Cieniet viņu vēlmi laiku pa laikam atrasties vientulībā, taču atgādiniet viņiem arī to, ka brīdī, kad viņi vēlēsies pamest savu slēptuvīti, jūs būsiet blakus.

Viņi ir ļoti neatkarīgi

Zivīm patīk tuvas un personiskas attiecības, īpaši tad, ja tās ir ļoti romantiskas, taču pēc dabas viņi tik un tā ir ļoti vientuļi. Pat vislabākās un intīmākās attiecības ar laiku var viņus nogurdināt, tādēļ viņiem laiku pa laikam vajadzētu pabūt vienatnē, prom no cilvēkiem, lai koncentrētos uz to, ko viņi visvairāk ciena šajās attiecībās. Centieties neapvainoties uz viņiem par to. Ticiet mums, viņi noteikti nevēlas no jums attālināties, kur nu vēl jūs apbižot, taču vienīgais cilvēks, kura klātbūtni viņi tiešām spēj paciest, ir viņu pašu spoguļa attēls. Viņiem nepatīk īpaši paļauties uz citiem, tādēļ viņi sniedz priekšroku problēmu risināšanai pašu spēkiem un prāta spējām.

avots: cluber.com.ua

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru