Kādas Krievijas iedzīvotājas godīgs skatījums ilustrācijās uz mātes misijas ikdienu

Marija Gorbunova audzina divus bērnus, un ar to vēl nepietiek – viņa atrod laiku, lai fiksētu ilustrācijās savu haotisko ikdienas dzīvi. Vai tās būtu bezmiega naktis vai sarežģīti ceļojumu pārlidojumi, viņas zīmējumi ir ideāls līdzsvars starp patiesumu un humoru.

„Skatoties manos zīmējumos, jūs iespējams domājiet, ka mani bērni visu laiku raud. Tā arī ir. Mira ir vecāka un vairs pa naktīm neceļas, bet Juris visu laiku sacer „dziesmas”, pārbaudot mūsu pacietību. Un vienmēr „nakts maiņas” ir uz mammas pleciem. Galu galā viņa taču varēs pagulēt dienas laikā. Nu…vai arī brīvdienās. Vai arī pēc 10 gadiem.”

„Šodien ēdienkartē brokoļi, makaroni un ogu kompots. To pašu var atrast zem galda, tikai mazākā daudzumā.”

„Es tieku galā ar neticamu enerģijas daudzumu, kurš piemīt maniem bērniem, sarīkojot 40 minūšu ūdens procedūras. Kamēr viņi uzjautrinās, es atbildu uz komentāriem Instagrammā, ar vienu aci sekojot, kā mans dārgais šampūns tiek izpūsts ziepju burbuļos. Kad Jurijs un Mira ir kopā, vilnis ir tik augsts, ka pat suns nav drošībā.”

„Katru dienu jauna izmeklēšana: kas sasitis šķīvi, kas piegružojis, kas salauzis to vai šo…Un izvēle starp diviem: suns vai jaunākais, jo Miru vienmēr aizsargā ideāls alibi – neviens viņu nevar atraut no ekrāna, kad rāda multfilmas.”

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru