Kādai būtu jābūt jūsu otrajai pusītei, ņemot vērā jūsu Zodiaka zīmi. Un jūsu otrās pusītes atbilst šim raksturojumam?

Jaunava

Cilvēki, kas dzimuši Jaunavas zīmē ir perfekcionisti. Būt Jaunavām blakus ir diezgan sarežģīti, jo viņām vienmēr ir neticami augstas prasības, kurām ir jāatbilst. Šīs zīmes pārstāvjiem derēs tikai tas, kurš varēs izturēt viņu perfekcionismu.

Svari

Šīs zīmes pārstāvji ir sociālas būtnes. Svariem  patīk būs skaistu cilvēku sabiedrībā, kuri ceļ viņu pašnovērtējumu. Viņiem patīk pavadīt laiku draugu sabiedrībā, kuri baro viņus ar viņiem tik vajadzīgo pozitīvo enerģiju. Tieši šī iemesla dēļ, Svari meklēs sev cilvēku, kura dzīves uzskati būs līdzīgi kā viņam un viņš varēs iemīlēt viņu draugus tāpat kā paši Svari.

Skorpions

Skorpioni ir diezgan izaicinošas un rupjas personības. Viņi nebaidās palikt pie sava vai uzsākt kautiņu, ja tas ir nepieciešams. Viņu ideālā otrā pusīte būs tā, kas atbalstīs Skorpionu, neskatoties ne uz ko.

Strēlnieks

Strēlnieka otrajai pusītei ir jābūt humoristam. Tieši šo īpašību šīs zīmes pārstāvji vēlas redzēt savā dzīvesbiedrā. Lieta tāda, ka Strēlnieki bieži izjūt lielu stresu, ja viņu dzīvē viss nenotiek tā, kā viņiem gribētos. Tieši tāpēc Strēlniekam ir vajadzīgs tāds cilvēks, kurš liks viņam smieties un noņems saspringumu.

Mežāzis

Mežāži ir ļoti stipras un principiālas personības. Viņi vienmēr paliek uzticīgi saviem morāles principiem un pārliecībai. Šīs zīmes pārstāvji tic taisnīgumam un neuzskata, ka mērķis attaisno līdzekļus. Par savu dzīvesdraugu viņi meklēs tādu cilvēku, kuram būs tādi pat uzskati un morālās vērtības kā viņam.

Ūdensvīrs

Emocionāli radniecīgajai Ūdensvīra dvēselei ir jābūt arī viņa intelektuālajam ceļabiedram. Šīs zīmes pārstāvji atšķiras ar spožu prātu, kas spējīgs uz daudz ko. Viņi zina, kā sasniegt savas apziņas dzīles, kas pa spēkam ir tikai nedaudziem. Lai Ūdensvīram nekļūtu garlaicīgi, blakus viņam jābūt cilvēkam, kurš motivēs viņu intelektuāli attīstīties un pats neatpaliks no Ūdensvīra spējām.

Zivis

Zivis daudz laika velta mākslai. Viņas ir pietiekami emocionālas un cenšas tās izpaust tieši mākslā. Šīs zīmes pārstāvim ir vajadzīga tāda otrā pusīte, kura spēs viņu iedvesmot kaut kā skaista radīšanai.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru