Kāda mīlestība jums ir nepieciešama 2018. gadā, saskaņā ar jūsu Zodiaka zīmi

Auns

Jums ir vajadzīga reāla mīlestība. Šajā gadā jūs, visticamāk, satiksiet savu otro pusīti, un būsiet dziļi un neprātīgi iemīlējies. Jums ir vajadzīgs kontrolēt savas emocijas, un neļaut tām traucēt jūsu laimei.

Vērsis

Jums ir vajadzīgas komunikablas attiecības. Pirmo reizi mīlestība pie jums atnāks viegli. Šajā gadā jūs veidosiet un stiprināsiet saikni ar savu izredzēto. Lai novērstu barjeras un izvairītos no potenciālajām problēmām attiecībās, pastāvīgi sazinieties ar savu partneri.

Dvīņi

Jums ir vajadzīga mīlestība, kas iedvesmo. Jums ir nepieciešama kaisle, enerģija un satraukums. Jums ir nepieciešams tas, kurš vienmēr jūsos saskata labo, mudina sekot saviem sapņiem, iziet no savas komforta zonas un motivē jūs augt kā personībai.

Vēzis

Jums ir nepieciešama droša mīlestība. Attiecību sākumposmā jūs varat justies nepārliecināti un nenoteikti, tas var novest pie tā, ka jūs ļoti stipri turēsieties pie sava partnera. Jūsu izredzētajam ir jānomierina jūsu satrauktā sirds, jābūt par jūsu patvērumu no haotiskās pasaules, un jāparāda citu jūsu dzīves sfēru svarīgums.

Lauva

Jums ir nepieciešama intuitīva mīlestība. Mīlestība pie jums atnāks, un jūs to sagaidīsiet ar atplestām rokām. Ļaujiet sev vairāk dot partnerim, lai būtu ar viņu uz viena viļņa. Virziet savu kaisli uz to, lai attiecībās virzītos uz priekšu.

Jaunava

Jums ir nepieciešama spontāna mīlestība. Šis gads mīlestībai ir ideāls. Jūs esat iemācījusies pieņemt savas emocijas, un esat pārliecināta, ka, lai arī kādas problēmas jums rakstos, jūs droši tās sagaidīsiet kopā ar savu partneri. Jūs atbrīvojaties no nepieciešamības kontrolēt un izbaudīsiet attiecības. Nezaudējiet prāta skaidrību, un meklējiet idejas, kā atdzīvināt jūsu saikni.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru