Kāda mīlestība jums ir nepieciešama 2018. gadā, saskaņā ar jūsu Zodiaka zīmi

Svari

Jums ir nepieciešama spontāna mīlestība. Svariem mīlestība vienmēr ir prioritāte, un jums ir vajadzīgas atbildes jūtas, lai būtu pārliecināti attiecībās. Ja jūs atklāsiet, ka jūsu saikne iet ārā no ierindas, nebaidieties sev tajā atzīties, pieņemt grūto lēmumu un veikt nepieciešamās korekcijas attiecībās.

Skorpions

Jums ir nepieciešama mierīga mīlestība. Kā visintensīvākajai Zodiaka zīmei, jūsos savienojas plašs emociju spektrs. Mīlestībā jūs neesat stabili, un viegli uzbudinieties, tāpēc jums ir nepieciešams mierīgs un neuzbudināms partneris, kas ir noturīgs pret jūsu haosu un apjukumu.

Strēlnieks

Jums ir nepieciešamas izlēmīgas attiecības. Šajā gadā jūs pārtrauksiet gaidīt, kamēr kaut kas notiks, un ņemsiet situāciju savās rokās. Ja jūsu attiecības jūs neapmierina, jūs padomāsiet un veiksiet soļus, lai tās kopā ar savu partneri uzlabotu. Vienmēr izrunājiet problēmu, kas jūs satrauc.

Mežāzis

Jums ir nepieciešamas emocionālas attiecības. Pēc neveiksmīgām attiecībām un kārtējiem sakariem jūs, visbeidzot, atradīsiet mīlestību, par kādu esat sapņojuši. Palieciet atvērts un ieklausieties partneri, neizdarot nekādus secinājumus. Jums būs gan labās, gan sliktās dienas, bet jūs zināsiet, ka esat viens otram.

Ūdensvīrs

Jums ir vajadzīgas stabilas attiecības. Šajā gadā jūs beidzot atradīsiet laimīgu līdzsvaru starp attiecībām un citiem pienākumiem. Mīlestība starp jums un jūsu partnerim ir neapšaubāma. Tomēr jūsu ieradums paļauties tikai uz sevi var jūsu sakaram kaitēt, runājiet un pastāvīgi apstipriniet partnerim savu uzticību viņam.

Zivis

Jums ir vajadzīga godīga mīlestība. Šajā gadā jūs veltīsiet milzīgas pūles savām attiecībām, un pārcelsiet tās nākamajā līmenī. Ceļā uz ideālām attiecībām jūs sagaida grūtības, bet nav nekas tāds, ko jums un jūsu partnerim neizdotos atrisināt. Runājiet par to, kas ir vajadzīgs jums, lai novērstu nesaprašnos un veicinātu intīmāku saikni.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru