Kādā mēnesī sieviete dzimusi – tāda Karaliene viņa arī ir

Mēdz teikt, Karaliene redz Karalieni, tāpēc, dāmas, laipni lūgtas mūsu  Karalieņu Ballē. Mazliet sakārtojiet savus greznos kroņus un sēdieties tronī. Jau ieintriģējāties, kāda jūs esiet karaliene?

Mums ir burvju spogulis – ieskatieties tajā. Tūlīt spogulis izstāstīs jums – kāda jūs esiet karaliene atkarībā no tā, kādā mēnesī esiet dzimusi.

Katra sieviete – karaliene un ir savu sapņu cienīga! Piedāvāju jums uzlabot sev noskaņojumu un uzzināt, kāda tad karaliene jūs esiet pēc sava dzimšanas mēneša.

Nu, ko tad – sāksim!

Janvāris

Jūs esiet Pacietības un Ieturētības Karaliene

Tādas Karalienes pieradušas likteņa likstas sagaidīt ar augsti paceltu galvu, parasti viņas ne tikai nevienam nesūdzas, bet vēl arī bieži uzklausa citu sūrošanos un sniedz citiem lietišķus padomus. Tāda Karaliene var ciest ļoti ilgi, bet ja reiz viņas pacietības mērs gājis pār malām, tad sargieties, viņa spējīga uz visu. Nodevības nepiedod.

Februāris

Jūs esiet Karaliene, kura vienmēr panāk savu

Tādas Karalienes ir ietiepīgas, pašpārliecinātas un lepnas. Tomēr, tas viņas nesabojā. Viņas nekad nebaidās no grūtībām, ātri pieņem lēmumus, dzimušas vadītājas. Viņām labi attīstīta intuīcija, tas palīdz labi izprast cilvēkus. Dievina bērnus.

Marts

Jūs – Karaliene, kura patiešām ir īsta lēdija.

Tādām Karalienēm piemīt stipra jūtība. Viņas ir liegas, maigas, ievainojamas un kautrīgas. Mēdz ietiepties, bet izskatās tas viss ļoti mīļi. Viņām piemīt iedzimta stila izjūta. Šīs Karalienes vienmēr piesaista īstus Karaļus, kuri gatavi aizsargāt un pasaudzēt viņas no visām likteņa nedienām.

Aprīlis

Jūs – Karaliene – Dumpiniece

Un lietas būtība nav tajā, ka tādas Karalienes mīl pārkāpt noteikumus. Nē, visa lieta ir tajā, ka viņām tie ir pašām savi. Drosmīgas, vaļsirdīgas un izlēmīgas, starojot neticami sievišķīgu pievilcību, viņas jebkur, kur nonāk, viegli iedibina savu kārtību. Vīriešus apbur no pirmā skata.

Maijs

Jūs – Karaliene – Cīnītāja

Brīnāties, ka šī jaukā dāma patiesībā dvēselē ir īsts kareivis, skarbs un taisnīgs? Visi brīnās. Šīs karalienes savieno sevī nesavienojamo – no vienas puses viņas ir dzimušas saimniecītes, bet no otras viņu izlēmību, drosmi un gribasspēku var tikai apskaust. Visbiežāk ļoti labi iekārtojas dzīvē.

Jūnijs

Jūs – Karaliene – Gaišreģe

Šīs Karalienes labi redz cauri cilvēkiem, nemīl konfliktus, ļoti labsirdīgas. Taču viņām ir viens noslēpums – ar kaut kādu sesto prātu viņas zina nākotni, bet jaunībā reti uzticas šai sajūtai. Viņu mīļākie ziedi ir margrietiņas.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru