Kā znots pārmācīja sievasmāti. Smieklīgs stāsts!

Sievasmāte atkal sāk bļaut par to cik viņas meita ir čakla, bet znots gan īsts parazīts. Sieva aiziet, draugs pieceļas. Sēž virtuvē dzer tēju, kamēr sievasmāte viņam augstā tonī izskaidro ģimenes dzīves politiku.

Te pēkšņi aiz loga iedziedas gailis. Draugs pēkšņi sataisa zvērīgu sejas izteiksmi, paķer cirvi un metās aplokā pie vistām. Paķer gaili un dod pa kaklu, pusfabrikāts gatavs. Atnes uz virtuvi un iemet bļodā. Pilsētas lēdijai no šitāda izgājiena paliek mute vaļā. Bļauj pilnā rīklē, ko tu, maita, sadarīji! Viņš viņai apskaidro, ka nervi galīgi čupā sagājuši, neciešot skaļus trokšņus. Tūliņ iedziedās cits gailis. Draugs atkal sataisa zvērīgu ģīmi:

LASI VĒL: 

“Dēls līdz altārim, bet meita – līdz mūža galam”- ..
Reiz es ieraudzīju, kā mana vīramāte balina virtuves dvieļus! Tagad vienmēr izmantoju šo noslēpumu!
Šī garšīgā liellopu aknu recepte man ir no vīramātes. Saku viņai lielu paldies par to!

„Ka tavu māti!” izmetās ārā pa durvīm un atkārto procedūru vēlreiz. Otrs pusfabrikāts gatavs! Sievasmāte vairs nav tik sašutusi, tikai noskatās ar šķību aci. Trešais gailis iedziedās. Scenārijs tas pats. Sievasmāte stāv klusa kā zivs, nesaka ne vārda.

Vēlāk šis pats atnāk uz pusdienām. Sieva gaiļus noplūkusi, vāra zupu. Kādā mirklī, kad sievasmāte no virtuves izgājusi, sieva prasa:

„Tu, Koļa, nezini, kāpēc mamma visu laiku čukstus runā?”

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru