Kā tikt galā ar rudens nostaļģiju katrai Zodiaka zīmei?

Vasara ir beigusies, atnācis rudens, un kopā ar to arī mūžīgie lieti un depresīvais noskaņojums. Bet tas nav iemesls, lai pakļautos melanholijai, jo astrologi zina, kā katrai Zodiaka zīmei tikt galā ar rudens nostaļģiju.

Cilvēki ātri vien pierod pie siltās vasaras sezonas ne tikai fiziski, bet arī psiholoģiski. Daudziem zodiaka zīmju pārstāvjiem vasara ir mazā dzīve. Šajā gada laikā mēs visi parasti esam enerģiskāki, jo mums uzlabojas garastāvoklis un vispārējais organisma tonuss, kamēr rudenī aktivitāte krasi nolaižas līdz nulles atzīmei: enerģija mainās, un organisms uzsāk aktīvu darbu, lai saglabātu dzīvības spēkus. Trīs saules mēnešu laikā daudzi nepaspēj paveikt visu ieplānoto, tāpēc arī sagaida rudeni kā tiesas spriedumu. Īpaši mūsu lasītājiem astrologi ir sagatavojuši metodes, kā katrai Zodiaka zīmei cīnīties ar rudens nostaļģiju.

Auns

Auni var acumirklī aizmirst par skumjām, ja ķeras pie aktīvas strādāšanas. Turklāt darbam obligāti ir jābūt jaunam un interesantam. Jo spēcīgāk tas atšķiras no iepriekšējā, jo labāk. Nav obligāti jāmaina profesija un jāmeklē jauna darbības sfēra: runājot par darbu, mēs domājam kaut kādu nodarbošanos, kas liks sajust iedvesmu. Tās var būt apmācības, jauns hobijs vai ceļojums.

Vērsis

Vēršiem īpašu prieku rada apstākļu maiņa. Bet tas nenozīmē, ka ir kārdināli jāmaina sava dzīve un jāplāno pārvākšanās. Nebūt nē. Pietiek vien atjaunot mājas interjeru, paciemoties pie attāliem radainiekiem vai arī apmeklēt jaunas vietas. Milzīgi tēriņi nav obligāti – var vienkārši pārbīdīt mēbeles vai arī brīvdienās aizbraukt uz kaimiņu ciemu.

Dvīņi

Dvīņiem tikt galā ar rudens nostaļģiju palīdzēs pārmaiņas, un jāsāk tieši ar darbu pie sevis paša. Viņiem pietiek vien kļūt labākiem, lai kardināli mainītu savu dzīvi. Tāpēc Dvīņiem rudens pirmām kārtām ir laiks, kas atvēlēts garīgam darbam. Nekas cits nepalīdzēs viņiem tik viegli tikt galā ar melanholiju.

Vēzis

Vēžus nebaro ar maizi – ļauj aizmirsties metaforiskā stūrī un tur iekārtoties, žēlojoties par rudeni. Uzlabot stāvokli viņiem palīdzēs pareiza prioritāšu uzstādīšana. Jo drosmīgāki un grandiozāki būs plāni, jo labāks izrādīsies noskaņojums. Protams, ka domāt par to izpildi rudenī vēl ir par agru, bet via tad ir kaut kas vēl jautrāks par to, kā izvirzīt jaunus mērķus? Žēlot sevi un skumt Vēžiem noteikti nebūs laika.

Lauva

Ideālā gadījumā Lauvām vēlams rudeni pavadīt tur, kur ir silts un sauss. Tomēr, ja apstākļi ar nepārvaramu spēku spiež Lauvas atrasties tur, kur ir lietus un rudens nostaļģija, tad viņiem nekavējoties vajag atvērt skapi, uzvilkt visskaistākās un siltākās mantas un iziet spīdēt sabiedrībā. Sēdēt mājās – tas ir bīstami. Pat, ja laiks nav apvienojams ar pastaigām svaigā gaisā, un noskaņojums nav īsti atbilstošs komunikācijai, tik un tā vajag iziet sabiedrībā un apmeklēt tās vietas, kur iespējams atrast jaunus un interesantus cilvēkus. Saziņa ar līdzīgi domājošiem palīdzēs tikt galā ar skumjām.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru