Kā tikt galā ar rudens nostaļģiju katrai Zodiaka zīmei?

Jaunava

Jaunavas rudenim gatavojas pamatīgi. Jau 1. augustā viņu pieliekamajā ir novietotas stratēģiska ēdiena rezerves gadījumam, ja laiks krasi paliks vēss, bet 1. septembrī viņas zina, kur un kā pavadīs nākamās deviņdesmit dienas – aiz durvīm un depresijā. Astrologi iesaka neķerties pie nopietnām lietām, bet gan atgriezties pie veciem nodomiem. Pēc speciālistu domām rudens  Jaunavām ir labākais laiks, lai atgrieztos pie iepriekš atliktu darbu paveikšanas. Aktīvs darbs pie sevis un savas dzīves uzlabošanas ļoti iedvesmo, jo īpaši tādus mērķtiecīgus un praktiskus cilvēkus, kā Jaunavas.

Svari

Svariem rudens – tā ir jauna dzīve, bet jauna dzīve – tas ir rudens. Pārējiem vidējas nozīmes sīkumiem viņi vienkārši nepievērš uzmanību. Līdz ar to Svari rudeni pārdzīvo ar optimismu un iedvesmu. Tuvojošos rudeni vēl patīkamāku padarīt palīdzēs skaistā meklējumi. Pastaigas skaistās ietās, fotosesijas rudens lapās, ilgi romantiskie vakari, iešana uz filharmoniju un teātriem katru dienu piepildīs ar brīnišķīgiem brīžiem. Un tad skumjām laika vienkārši nepietiks.

Skorpions

Skorpioni, protams, nožēlo, ka ir atnācis rudens, bet paslepus vēro skaistās rudens ainavas un cilvēkus, kas rudeni pārcieš vēl slimīgāk, nekā viņi paši. Viņiem ir svarīgi kontrolēt situāciju un laicīgi atrast skumstošu partner, lai izkausētu ledu viņa sirdī, iemānītu savos tīklos un nelaistu vaļā līdz pat pavasara atnākšanai. Kopā ar mīļoto sagaidīt rudeni ir daudz vienkāršāk – par to Skorpioni ir tikpat pārliecināti, kā par savu pievilcīgumu.

Strēlnieks

Rudens atnākšana var radīt Strēlniekiem garlaicību, likt viņiem grimt atmiņās un nostaļģijā pēc siltajām dienām. Viņi var atļauties nedaudz paskumt, bet pārāk aizrauties nevajadzētu. Ja rudenīgais laiks rada skumjas, tad Strēlniekiem ieteicams jebkurā nepatīkamā situācijā vairāk komunicēt ar ģimeni vai līdzīgi domājošiem. Lielisks risinājums samtainajai sezonai viņiem būs romantisks ceļojums, un pārsteidzošs izbrauciens ar ģimeni pa spēka vietām, vai arī kaut vai pastāvīga sazvanīšanās ar cilvēkiem, kurus Strēlnieki  mīl.

Mežāzis

Mežāži rudeni sagaida stoiski un nepadodas skumjām. Viņām lietus sezona sniedz iespēju uztrenēt savu gara spēku. Būt par Mežāzi rudenī ir ļoti izdevīgi: par motivāciju kalpo papildus bonuss iedvesas veidā. Bet tomēr Mežāži arī ir cilvēki, un pat viņus rudens var izsist no līdzsvara un uz ilgu laiku sabojāt viņiem garastāvokli. Tā iemesls ir saaukstēšanās, ko Mežāži rudenī pārcieš sevišķi smagi. Lai neslimotu un neskumtu, ir vēlams parūpēties par savu veselību, lietot vitamīnus, nodarboties ar sporu un aktīvi atpūsties.

Ūdensvīrs

Ūdensvīri spēj izdomāt tūkstošiem pārsteidzošas rudenīgas nodarbes, tomēr pašiem labāk patīk sēdēt stūrī zem silta pleda. Bet izvilkt viņus no turienes ārā var tikai, izmantojot viltību, nekaunīgu krāpšanos un draudus – pretējā gadījumā viņi visu rudeni tā arī pavadīs mājās, izdomājot lieliskas idejas un nododoties atmiņām par aizgājušo vasaru. Kopumā, pēc astrologu domām, viņi visu dara pareizi, galvenais ir sapņus īstenot dzīvē. Tas būs daudzreiz patīkamāk, nekā atkal un atkal atcerēties aizgājušās dienas.

Zivis

Nostaļģija ir Zivju otrā daba, jo rudenī labsirdīgajām Zivīm ir pienākums paciest pie loga, gremdējoties nostaļģijā un savas būtības meklējumos. Lai nepazustu zem ledus līdz pat pavasara atkušņiem, viņām ir svarīgi tikt galā ar rudens skumjām. Astrologiem šim gadījumam ir viena lieliska metode – radošs hobijs, kurā var pazaudēt galvu. Un mīlestība, kas dāvās laimīgus mirkļus, un kļūs par pozitīvu emociju avotu.

Vasarā visu zodiaka zīmju pārstāvji ir laimīgi, bet rudeni katra sagaida pa savam. Par laimi, tagad jūs zināt, ko darīt ar nejauši atnākušo rudeni, un kā tikt galā ar rudens nostaļģiju. Galvenais – ievērot astrologu padomus, jo viņiem ir zināms viss par jūsu Zodiaka zīmi.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru