Kā jūsu izvēlētais kāzu datums ietekmē jūsu laulību

Diena, kad pāris stiprina savu savienību ar laulības saitēm, iezīmē jaunu kopdzīves un ģimenes veidošanas sākumu. Divi cilvēki kļūst par vienu veselu.

Tieši tāpēc jūsu kāzu diena nosaka attiecību unikalitāti un noteiktā veidā tās ietekmē. Dienai, kad jūs apprecējāties, ir astroloģiskā “dzimšanas diena”, tāpat kā jums ir dzimšanas diena. Un lūk, ko tā saka par jūsu laulību:

Auns

Noslēdzot laulību Auna sezonā, jūs turēsiet roku uz jūsu kopdzīves pulsa. Pāri, kuri ir sarakstījušies šajā laikā, atklāj, ka viņu attiecības ir pilnas ar dzirksteļojošu kaisli, un ne tikai guļamistabā. Jūs metat izaicinājumu, izejiet ārpus savas komforta zonas, un esiet gatavi pamēģināt ko jaunu, turklāt jūs cenšaties viens otru darīt labāku.

Jūsu jaunizveidotā ģimene būs ļoti izlēmīga un lojāla. No strīdiem, protams, neizbēgt, bet jūs neturēsiet ļaunu ilgi, un nokļūsiet viens otra apskāvienos ātrāk, nekā jums liekas.

Vērsis

Savienības, kas slēgtas Vērša sezonā, ir vienas no piezemētākajām pasaulē. Jums reti radīsies problēmas attiecībās, kuras jūs nebūsiet spējīgi atrisināt, un jūs abi pūlaties, lai izveidotu savu laulību par ideālu.

Jūsu kopdzīvē būs brīži, kad jūs izrādīsieties spītīgāks un neelastīgs, tomēr jūsu laulība būs veidota uz izturīga cieņas, uzticības un rūpju pamata. Ģimenes, kas izveidotas Vērša sezonā, ir slavenas ar savu spēju risināt problēmas un spert tālākos soļus kopā, un nevis visu darīt “pa ceļam”.

Dvīņi

Laulības Dvīņu sezonā kā likums tiek slēgtas starp pāriem, kuri tik ļoti sinhronizējas, ka darbojas kā viens organisms. Partneri šajā laulībā ir draugi un mīļākie. Jums patīk nodarboties ar jebkādām lietām kopā, un jūs zināt, par ko domā jūsu otrā pusīte, tas nodrošina harmoniskas un ilgstošas attiecības.

Jūs vēlaties, lai jūsu laulība būtu tāda, par kādu jūs vienmēr esat sapņojuši. Laulības Dvīņu sezonā sola satraukumu, pārsteigumus un rutīnas neesamību.

LASI VĒL: Viesmīle ar smaidu sejā apkalpoja šo bezpajumtnieku. Taču viņa nevarēja pat iedomāties, kas viņš bija patiesībā…

Vēzis

Sarakstīties Vēža sezonā nozīmē piekrist tradicionālajai lomu sadalei ģimenē. Tas nekādā veidā nenozīmē, ka jūsu laulība būs garlaicīga, paredzama, un tajā valdīs patriarhāts, nē, tā būs balstīta uz mīlestību un uzticību.

Jūs atbalstāt viens otru itin visā, barojot savu savienību ar beznosacījuma mīlestību, pastiprinātu saskarsmi un sapratni.

Laulības Vēža sezonā ir pakļautas ārkārtīgam jūtīgumam un asai partneru noskaņojuma maiņai, tāpēc, ka katrs no partneriem vēlas, lai attiecības būtu perfektas. Neizdariet spiedienu uz sevi un biežāk izlieniet no savas čaulas, sniedzot savu mīlestību un maigumu tam, kuram esat atdevuši savu mīlestību, un jūsu savienība būs laimīga un stipra.

Lauva

Laulības Lauvu sezonā ir sarežģītas, bet neticami aizraujošas. Jūs esat veiksmīgas ģimenes paraugs ar skaistu māju, saskaņotiem tērpiem un spēcīgu ietekmi vienam uz otru. Jums svarīga ir ne tikai kaisle, bet arī romantiskas mīlestības attiecības. Jūs pastāvīgi flirtējat viens ar otru, un katra diena jums paiet tā, it kā jūs arvien no jauna izdzīvosiet savu medusmēnesi.

Jūsu attiecībās nav drāmas trūkums. Cilvēki var padomāt, ka jūs sastrīdaties uz līdzenas vietas, bet patiesībā, skaļi skandalēties un teikti pa tiešo visu, ko jūs domājat – tas ir jūsu veids, kā tikt galā ar problēmām. Jūs zināt, ka laulība nav perfekta, bet jūs vienmēr tieksieties pēc tā, lai tā būtu stipra un neiznīcināma.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru