Kā jūsu izvēlētais kāzu datums ietekmē jūsu laulību

Jaunava

Sasiet sevi ar laulības saitēm Jaunavas sezonā nozīmē iegūt iespēju uz visstiprāko un spēcīgāko laulību. Tas nozīmē, ka jūs izdarīsiet prātīgu izvēli gan sev, gan arī attiecībām. Jūs cienāt veselīgu saikni ar partneri, kas nozīmē vienādu daudzumu laika, kas patērēts gan sev, gan arī jums abiem.

Pāri, kuri stājušies laulībā Jaunavas sezonā, uzskata sevi, vispirmām kārtām, par tuviem draugiem. Un šī saikne apkārtējiem ir acīmredzama. Faktiski jūs uzstādāt standartu tam, kā pāriem būtu jārīkojas pēc laulību noslēgšanas, jo jums tas labi padodas.

Svari

Laulības Svaru sezonā ir ideāla savienība, jo jūs izmisīgi vēlaties, lai attiecības būtu perfektas, un visiem spēkiem cenšaties viens otru darīt laimīgu. Jūs vienmēr atrodat laiku savam partnerim, un starp jums vienmēr jūtams romantikas gars.

Apkārtējiem vērotājiem laulības Svaru periodā var likties ieturēts, jūs diezgan skopip izrādiet savas jūtas publiski. Bet, ja jūs neparādat savu mīlestību, tas nenozīmē, ka tās nav vispār. Jums labāk patīk dalīties ar jūtām divatā.

Skorpions

Laulības Skorpiona sezonā sola dzirksteļojošu mīlestību, vētrainu kaisli un bezgalīgu uzticību. Jūsu savienība būs intensīva, uz mīlestības un naida robežas. Jūs abi izmisīgi mīlēsiet mežonīgu seksu pēc skaļa strīda. Jūs jutīsieties tā, it kā “nevarat būt kopā ar partneri”, bet arī “nevarat dzīvot bez viņa”.

LASI VĒL: Līgava iemeta pušķi upē. Pēc sekundes viesi kliedza no šausmām, ieraugot TO!

Strēlnieks

Laulības Strēlnieka sezonā nozīmē dzīves plānošanu. Piedzīvojumi gaidīs jūs aiz katra stūra, un satraukums jūsu attiecības nepametīs. Protams, jūsu ceļā būs arī kritumi, bet jūs vienmēr centīsieties mācīties no savām kļūdām, un maksimāli izmantosiet jebkuru izdevību dzīvē.

Kāzas Strēlnieka sezonas laikā nozīmē, ka jūsu laulība būs pilna ar enerģiju un labsirdību; jūs ar partneri būsiet kā labākie draugi, kas dažreiz strīdas, bet tomēr mīl viens otru. Jums patīk būt par unikālu pāri, kas dara visu, ko vēlas, nesatraucoties par to, ko par to padomās citi.

Mežāzis

Apprecēties Mežāža sezonā nozīmē, ka jūsu laulības būs ārkārtīgi veiksmīgas. Jūs abi investēsiet otra laimē, un savu laulību uzskatīsiet par veiksmīgu projektu. Jūsu izlēmība risināt problēmas padarīs jūsu savienību perfektu.

Sabiedrībā esiet ieturēti, bet kārtīgi “noraujaties” gultā. Jums patīk vienam otru pārsteigt.

Ūdensvīrs

Pāri, kas laulību slēguši Ūdensvīra sezonā, ienīst klausīties citu viedokli par savu savienību un spēlēt pēc noteikumiem. Jūs uzskatāt, ka jūsu laulība ir jūsu privāta lieta, un nevienam nav tiesību jūs nosodīt.

Jūs esat kas vairāk nekā partneri, jūs esat labākie draugi. Jums patīk ekscentriski pieiet ģimenes veidošanai, mīlestībai un seksam. Tas var mulsināt citus, bet ne jūs.

Zivis

Laulības Zivju sezonā ir līdzīgas romantiskai filmai. Jūs esat ne tikai iemīlējies pāris, jūs esat radniecīgas dvēseles. Jūs cenšaties ienest romantiku ikdienas dzīvē, vai tās būtu brokastis gultā, vakariņu noformējums vai arī vienkārši savu jūtu izrādīšana otram.

Jūsu laulībā valda ziņkārības sajūta, un tas nozīmē, ka jūs vienmēr meklējat kaut ko jaunu, un mācāties viens no otra. Dažreiz jūs varat būt pārlieku jūtīgs, bet tas ir tikai tāpēc, ka jūs esat ārkārtīgi godīgi viens pret otru.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru