Kā jūs iznīcinat savas attiecības, balstoties uz jūsu Zodiaka zīmi

Svari

Svari labi tiek galā ar problēmām un tas viņus provocē meklēt problēmas tur, kur to nav. Turklāt viņi tiecas “izlabot” savus partnerus. Jums ir jāapzinās, ka, ja kāds nav tik organizēts un akurāts, kā jūs, tas nenozīmē, ka viņam ir nepieciešami “labojumi”. Jums ir jāļauj cilvēkiem būt tādiem, kādi viņi ir, un nebūt ideāliem, jo jūs paši tādi neesat. Pacentieties piestrādāt pie sevis, un nevis pie partnera.

Skorpions

Skorpionam nav pacietības, kad lietas nenotiek tā, kā viņš ir ieplānojis. Un viņš uzsprāgst, kad viņa ieceres neattaisnojas. Jums ir jāsaprot, ka nesatiekaties ar mašīnu. Jūsu partneris ir cilvēks ar trūkumiem un tikumiem. Centieties būt saprotošāks un pacietīgāks, ja vēlaties, lai jūsu attiecības uzplauktu.

Strēlnieks

Strēlnieks cieš pats pēc savas iniciatīvas un nevis kāda cita vainas dēļ. Viņam ir zems pašvērtējums, kas dzīvē viņam traucē. Viņš jūt, ka nesasniedz etalonu vienā vai otrā sfērā, un tas viņam liek būt negatīvam visās sfērās. Jūsu partneris negaida, ka būsiet perfekts, bet viņš nevar paciest jūsu negācijas. Jums vajag iemācīties sevi novērtēt, un nepadoties grūtību priekšā. Tikai tad jūs varēsiet būt sava partnera cienīgs.

Mežāzis

Mežāzis uzkrauj sev nepanesamu pienākumu nastu. Viņš tik ļoti ir pieradis būt par saimnieku pats sev, ka aizmirst būt ievainojams un atklāts attiecībās. Jums nevajag aizsargāties no partnera. Jums viņam ir jāuzticas tik daudz, lai atļautu viņam sagraut jūsu sienas un iepazīt īsto jūs.

Ūdensvīrs

Ūdensvīrs neprot par sevi pastāvēt. Viņš uzskata, ka kļūst labāks, ja blakus ir partneris, un ļauj viņam darīt visu, ko partneris vēlas, kaut arī patiesībā viņš viegli pakļaujas ietekmei. Jums nevajag piekrist tam, kas padara jūs nelaimīgus. Iemācieties klausīties savā iekšējā balsī un atpazīt problēmas attiecībās. Emociju apspiešana nav veselīgu attiecību ķīla.

Zivis

Zivis ir radošas būtnes ar noslieci uz drāmu. Bet dažreiz, ja viņu vajadzības pēc drāmas netiek apmierinātas, viņi meklē to tur, kur tās nav. Tas var likt viņiem ielauzties partnera privātajā dzīvē. Jums vajag pārstāt ļaut savām domām graut jūs no iekšpuses, un sākt cienīt jūsu partnera privāto telpu un dzīvi.

avots: soulpost.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru