Kā izvērtās leģendārās 90-to gadu grupas “Spice Girls” meiteņu dzīves?

Spice Girls – viena no veiksmīgākām meiteņu grupām Lielbritānijā visā pop mūzikas vēsturē. Neviens nespēja paredzēt, ka meitenes tik īsā laikā iegūs tādus panākumus.

Arī pašas meitenes atzīstas, ka katra no viņām uzreiz sajutās kā komandas dalībniece, turklāt viņas lieliski cita citu papildināja.

Džerija Halivela (“Ginger Spice”), 45 gadi

Džerija no visām piecām meitenēm vienmēr bija visimpulsīvākā. Šobrīd Halivela ir precējusies ar sacīkšu braucēju, komandas “Formula-1” vadītāju, viņiem abiem ir divi bērni. Šī brīža dzīves ritms sievietei stipri atšķiras no 90-to gadu trakumiem. Joga, sieviešu rūpes un nesteidzīgs darbs pie sāls kompozīcijām. Var teikt, ka Halivelas solo karjera kopumā arī bijusi ļoti veiksmīga (ņemsim par piemēru kaut vai viņas dziesmu “It’s raining men”, kas jau sen kļuvusi par klasisku pop žanru).

Emma Bantone (“Baby Spice”), 41 gads

Emma gan nevarēja sasniegt jaunības slavas un panākumu jaudu. Kopumā pēc tam viņa izlaida trīs albumus, pēdējais no tiem iznāca vēl pirms 11 gadiem. Emma ir precējusies ar grupas “Damage” solistu Džeidu Džonsu, ir divu dēlu māte. Kopš 2099. gada Bantone strādā britu radio stacijā “Heart” par dīdžeju. Paralēli viņa ir laidusi klajā higiēnas līdzekļu līniju māmiņām un bērniem.

Šķir nākošo lapu un uzzini par pārējām dalībniecēm 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru