Kā izvērtās leģendārās 90-to gadu grupas “Spice Girls” meiteņu dzīves?

Viktorija Bekhema (“Posh Spice”), 43 gadi

Viktorija Adamsa (tieši sava pirmslaulību uzvārda dēļ viņa kļuva atpazīstama visā pasaulē), iespējams, ir viena no visveiksmīgākajām grupas dalībniecēm. Saprotams, ka savu lomu viņas dzīvē spēlē arī laulības dzīve ar slaveno futbolistu Deividu Bekhemu. Dziedātāja pēc tam nolēma neveidot savu solo karjeru, bet gan iekaroja modes pasauli. Viņas zīmols “Victoria by Victoria Beckham” ir pieprasīts ne tikai vienkāršu meiteņu vidū, bet arī viņas kolēģu starpā. Pavisam nesen Viktorija laida klajā apģērbu līniju, kas paredzēta lielā izmēra sievietēm.

Melānija Brauna (“Scary Spice”), 42 gadi

Melānija sāka gatavot savus singlus vēl tad, kad dziedāja grupā. Taču viņas solo karjera nebija veiksmīga. Tagad Melānija jau trešo gadu pēc kārtas ir britu projekta X-Factor žūrijas dalībniece, audzina trīs bērnus. Viņa ir uzrakstījusi “Spice Girls” autobiogrāfiju un turpina nodarboties ar mūziku.

Melānija Čisholma (“Sporty Spice”), 43 gadi

Melānijai bija izdevies izcelties gan kā dziedātājai, gan kā spilgtai personībai, lai gan, būdama grupā, šķita, ka viņa vienmēr bija palikusi ēnā. Viņas solo karjerā ir seši albumi un 11 singli, kas iekaroja Lielbritānijas dziesmu topu pirmās vietas. Pēc Pola Makartnija un Džona Lenona tas ir fantastisks rādītājs. Viņai ir arī meita Skārleta, kuru dziedātāja audzina viena.

Spice Girl meiteņu dziesmas ir izturējušas pat laiku, turklāt nav pat šaubu, ka nākošās paaudzes arī viņās klausīsies. Pašlaik to var saukt jau par vēsturi. Spilgtu, iedvesmojošu un tādu, kas mums atgādina bezrūpīgās jaunības dienas. Šī ir viena ļoti laba vēstures lapa!

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru