Viņa pamanīja klaiņojošu suni, kas gulēja uz ietves un bija apskāvis mantiņu. Šī bilde ātri vien pāršalca visu internetu

Pasaulē ir patiešām unikāli cilvēki. Brīvprātīgie, kas strādā organizācijā “Forgotten Dogs of the 5th Ward Project”, katru dienu velta ļoti daudz laika, spēkus un savus personīgos iekrājumus, lai palīdzētu pēc iespējas vairāk klaiņojošajiem suņiem.

Lielākajā Teksasas štata pilsētā Hjūstonā klaiņojošo suņu problēma ir ļoti nopietna. Tie ir dzīvnieki, no kuriem atteikušies saimnieki, un suņi, kas dzimuši tur pat uz ielas. Pēdējo pāris gadu laikā “Forgotten Dogs of the 5th Ward Project” organizācija ir pabarojusi jau neskaitāmi daudz suņus un izglāba jau 864 no tiem, turklāt tas viss tikai vienā rajonā.

Šiem fantastiskajiem cilvēkiem bija pa spēkam atrast mīlošas mājas jau simtiem suņu. Viņi sniedz visplašāko palīdzības klāstu šiem klaiņojošajiem suņiem, tajā skaitā arī barošanu un veterināro palīdzību.

Kad viena no brīvprātīgajām darbiniecēm ieraudzīja šo sunīti, kas bēdīgs, nevienam nevajadzīgs gulēja uz asfalta apkampis mīksto rotaļlietu, viņa saprata, ka tieši šis suns vislabāk spēj atainot klaiņojošo suņu ikdienas dzīvi. Sieviete šo kadru iemūžināja un tas zibenīgā ātrumā izplatījās pa visu internetu.

Kad brīvprātīgie ieraudzīja šo suni, viņu furgons jau bija pārpildīts ar citiem suņiem, kurus viņi bija savākuši jau iepriekš.

Izeja bija tikai viena – izkraut visus suņus un pēc iespējas ātrāk atgriezties uz šo vietu.

Kad viņi atgriezās, diemžēl suņuks vairs tur nebija.

Viņi satika 89 gadus veco Kelvinu, kas stāstīja, ka šis suns piederot viņam, taču tas bieži mūk prom no mājas un labprātāk dzīvo uz ielas.

Izrādās, ka Kelvins jau vairākus gadus palīdz klaiņojošiem suņiem savā rajonā, turklāt dara visu, lai tos pabarotu un ārstētu. Tikai ar šo suni viņam nekad neizdevās sadzīvot, jo tas vienmēr muka prom.

Brīvprātīgie darbinieki piedāvāja Kelvinam segt daļu izdevumus, kurus viņš tērē šo suņu uzturēšanai, turklāt daļu dzīvniekus viņi paņēma pie sevis. Vecais kungs bija sirsnīgi pateicīgs par sniegto palīdzību.

Ļoti ceram, ka šis sunītis pavisam drīz atradīsies vai arī tas jau ir paguvis sev atrast jaunas mājas. Kaut uz pasaules būtu pēc iespējas mazāk klaiņojošo suņu! Bet visiem brīvprātīgajiem tā vien gribas teikt “PALDIES!” par viņu neizmērojami sirsnīgo darbu un ieguldījumu nevienam nevajadzīgu dzīvnieciņu glābšanā.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru