Kā atšķirt labu gaļu no tādas, kurā saspricētas antibiotikas…Pieredzējuša miesnieka padomi!

Mēs katrs cenšamies rūpēties par savu veselību, jo no tā ir atkarīga visa dzīve. Neviens nepiekritīs teicienam, ka viens no svarīgākajiem faktoriem, kas ietekmē organisma darbību, ir ēšana.

Tieši tāpēc mēs tik atbildīgi izturamies pret produktu izvēli, kas nonāks uz mūsu galda. Viens no pamata ēšanas produktiem vienmēr ir bijis un būs gaļa. Tā piesātina organismu ar līdzsvarotai darbībai nepieciešamajām vielām. Bet diemžēl nopirkt kvalitatīvu gaļu ar katru dienu kļūst arvien grūtāk un grūtāk.

Kā izvēlēties gaļu

Lieta tāda, ka šo produktu bieži vien saspricē ar dažādiem šķīdumiem un antibiotikām. Šādu preparātu lietošana dzīvnieku ārstēšanā ir pilnībā izskaidrojama, bet visa problēma ir tāda, ka ar to pricē arī absolūti veseliem dzīvniekiem un putniem. Lieta tāda, ka, pateicoties tāda veida zālēm, dzīvnieki var ne tikai dzīvot visšausmīgākajos apstākļos, bet arī pietiekoši ātri augt. Tas samazina fermeru tēriņus un vienlaikus palielina viņu peļņu.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru