Kā 7 dienās izdzīt no organisma visu lieko cukuru. Ja jūs jūtat nogurumu pēc ēdienreizes…

Mūsdienās daudziem cilvēkiem ir nopietnas problēmas ar lieko cukura līmeni organismā. Lieta tāda, ka lielākā daļa mūsu ēdienu ir pilna ar ogļhidrātiem. Tie organismā pārvēršas par cukuru.

Vainīgi ir visādi ķīmiskie savienojumi mūsu ēdienā, nesabalansēts uzturs un milzīgās cukura porcijās, tāpēc cilvēkiem ir veselības problēmas.

Katru reizi, kad cilvēkam aug cukura līmenis asinīs un viņš jūtas noguris pēc ēdiena, tā ir rezistence pret insulīnu un diabētu.

2. tipa cukura diabēts ir metabolisks traucējums, to raksturo augsts cukura līmenis asinīs, insulīna trūkums un rezistence pret to.

Diabētiķi var just izsalkumu un slāpes, un bieži apmeklēt tualeti.

Vai jūs dzerat lielu daudzumu ūdens dienas laikā un pēc ēdiena? Vai jūsu vēnas ir pietūkušas vai karstas, jūs jūtat karstuma uzplūdi pēc ogļhidrātiem? Jums, iespējams, ir diabēts.

Pasakiet diabētu Nē!

Samazināt ogļhidrātu patēriņu

Vienkārši dariet tā: beidziet ēst maizi, makaronus, apstrādātus miltus, cukuru. Tas ir vienīgais veids, kā samazināt cukura līmeni asinīs.

Uzrakstiet mazas piezīmes sev, kuras norāda “nē cukuram” vai kaut ko tamlīdzīgu, un novietojiet tās visur.

Dzeriet daudz ūdens

Ja vēlaties samazināt cukura līmeni asinīs, dzeriet daudz ūdens. Tas ir pirmais cilvēka instinkts ar augstu cukura līmeni asinīs. Bet labu, tīru, dabīgu ūdeni. Ne tēju, ne kafiju, ne sulu, bet ūdeni.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru