Papildiniet ogļhidrātus ar olbaltumvielām
Jūs varat apēst vistu ar austeru mērci un papriku kopā ar brokoļiem.
Vai, ja jūs negribat ēst gaļu, ēdiet melnas pupas ar kokosriekstu sviestu, ķiplokiem un sīpoliem.
Lai ko jūs darītu, neēdiet rīsus un maizi
Rīsi ir diabētisks tabu: nemēģiniet to pat pagaršot. Baltie rīsi ir viena no bīstamākajām lietām, kas var pacelt cukuru asinīs.
Un nekādas maizes!
Ēdiet pareizos ogļhidrātus
Protams, jūsu organismam ir vajadzīgi daži ogļhidrāti. Bet izvairieties no kartupeļiem, maizes, nūdelēm. Visi apstrādātie produkti palielinās cukura līmeni asinīs.
Tā vietā, izvēlieties brokoļus, sparģeļus, tomātus, papriku, baklažānus.
Ēdiet taukus, īpaši kokosriekstu eļļu
Nebaidieties izmēģināt kokosriekstu eļļu, izjust tās smaržu. Atcerieties, ka smadzenēm ir vajadzīgi veselīgi tauki.
Esiet gatavi sliktākajam
Daži cilvēki ziņo par galvassāpēm pēc atteikšanās no cukura. Tomēr jūs pamanīsiet, ka jūsu ķermeņa temperatūra normalizējas, bet problēmas ar cukuru asinīs pazudīs.
Daudz guļat
Jums tiešām vajadzīgs laiks, kurā jūsu ķermenis jāatjaunojas.
Vienā pētījumā teikts, ka studentiem, kuri gulējuši 6 stundas diennaktī 8 vietā, palielinās bada hormoni, kas izraisa izsalkumu, un samazinājās hormoni, kas apslāpē apetīti. Jums vajag izgulēties.
Lietojiet vitamīnus un minerālus
Cinks, magnijs, kālijs – jums ir ļoti vajadzīgi.
Vai jūs joprojām nebaidāties no cukura?
avots: lifter.com.ua