Jūsu stresa līmeni iespējams noteikt 10 sekunžu laikā!

Cilvēkiem, kuri ir noturīgi pret stresu, ir ļoti paveicies, jo viņi pasargā savu veselību daudz vairāk par tiem, kuri pārdzīvo ar vai bez iemesla. Tāds stāvoklis ir šokējošs organismam, tāpēc atstāj  nepatīkamu “pēcgaršu”, no kuras vēl ilgi grūti “atiet”. Ja jūs vēl līdz galam neesat sapratuši, cik ļoti pakļauti stresam esat, mēs piedāvājam jums veikt testu, lai saliktu visus  punktus uz “i”. Paskatieties uz bildi un pasakiet, ko jūs ieraudzījāt pirmo?

LASI VĒL: Ātrais tests: Uzzini, kas patiesībā notiek Tavā galvā

Ja jūs ieraudzījāt alu, tad jūs pilnīgi nemaz neesat pakļauti stresam! Tas ir satriecošs rezultāts, jo jūsu dzīve ir pilna ar pozitīvām enerģijām, tāpēc jūs pilnīgi nemaz nepievēršat uzmanību negatīvajam. Tā ir daudz vieglāk dzīvot!

Ja jūs ieraudzījāt lidojošo šķīvīti, tad jūs par 99.9 % esat pakļauti stresam! Tas ir ļoti bīstams līmenis, tāpēc jums vajadzētu pastrādāt ar sevi. Problēma ir tāda, ka stress patiešām kaitē jūsu veselībai. Jūs nereti ciešat no bezmiega vai murgiem, ko izraisa stresa situācijas. Atcerieties, ka jums nav jāpaliek vienatnē ar savu problēmu. Ja tas jums palīdzēs, tad parunājiet ar saviem tuviniekiem un radiniekiem. Viņi noteikti uzklausīs!

Ja jūs ieraudzījāt citplanētieti, tad jūs esat pakļauti stresam par 50 %. Kā redzat, tas ir vidējs rezultāts, tāpēc pārāk satraukties nevajadzētu. Un tomēr, nereti jūs patstāvīgi pakļaujat sevi stresam, kad sākat izdomāt problēmas. Tas jums nedod mieru ne pa dienu, ne nakti. Centieties mazāk sevi iebiedēt, un tad jums kļūs daudz vieglāk!

LASI VĒL: Kāda kaislīga jūsu rakstura īpašība piesaista vīriešus, pastāstīs šis tests!

Pat, ja pirmo jūs neieraudzījāt alu, tad nevajag celt paniku, jo tagad jūs noteikti pievērsīsiet uzmanību savām problēmām un spēsiet tās labot!

Avots: marketium.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru