Jūsu āda pēc 35 kļuva savādāka? Šie 5 padomi palīdzēs tikt galā ar novecošanas izmaiņām!

Mūsu āda pastāvīgi mainās. Šis process ir dabīgs un neizbēgams. Kā likums, pēc 35 gadiem šīs izmaiņas kļūst jo īpaši pamanāmas. Tomēr ir jāņem vērā tas, ka sejas ādas novecošanas pamatā vienmēr ir dzīves apstākļu, ēšanas un daudzu citu faktoru nosacījumi, kurus ir grūti uzminēt.

Lielākā daļa sieviešu pēc 35 gadu vecuma sāk just, ka viņu āda kļūst sausāka, uz tās parādās arvien vairāk krunciņu un pigmentācijas pleķu. Vēl vairāk, sievietes bieži vien sūdzas par elastīguma zudumu un ādas bālumu. Vai tiešām tur nekā nav iespējams līdzēt?

LASI VĒL: Kā pa vienu procedūru paveikt dziļu sejas ādas tīrīšanu – to iesaka pat kosmetologi

Izrādās, ka var gan! Lūk, 5 iedarbīgi paņēmieni, kas palīdzēs jums vai nu pilnībā atbrīvoties no sejas ādas problēmas, vai arī, vismaz, padarīt tās mazāk izteiktas.

Centieties samazināt laiku, ko pavadāt saulē

No vienas puses saule – tas ir kaut kas, bez kā mēs nevaram dzīvot. No otras puses, pārlieku liela saules staru iedarbība var kaitēt mūsu ādai. Piemēram, uz tās var parādīties pigmentācija (novecošanās pleķi, labvēlīgi veidojumi). Turklāt jūsu āda var kļūt sausāka, bet uz sejas var parādīties vairāk vasarraibumu un krunciņu. Un vēl – neviens nav pasargāts no ādas vēža, it sevišķi sievietes pēc 35 gadu vecuma.

Lai izvairītos no tādām problēmām, vienmēr pirms iziešanas uz ielas lietojiet saules aizsargkrēmu (SPF 30 un augstāk). Turklāt centieties neatklāt ādu saulē, un izvairieties no tiešiem saules stariem dienas vidū.

Ēdiet “skaistuma” ēdienu

Viss, ko mēs ēdam, atspoguļojas uz mūsu ādas stāvokli. Ja jūs vēlaties, lai jums būtu kārtīgi mitrināta āda, ēdiet avokādu – šis produkts ir bagātīgs ar biotīnu un vitamīnu B. Turklāt, pamēģniet katru dienu apēst tomātu, kas ir lielisks likopēna un karotinoīdu avots. Regulāra “skaistuma produktu” lietošana var ievērojami palēnināt jūsu ādas novecošanos.

Kosmētiskās procedūras mājas apstākļos

Visvienkāršākais, ko jūs varat izdarīt mājas apstākļos, ir – mitrināt ādu. Tuvākajā veikalā izvēlieties mitrinošu sejas krēmu, kas atbilst jūsu ādas tipam. Cits variants ir pretnovecošanās kosmētiskie produkti, kas palīdz tikt galā ar dažādām ādas problēmām un aktivizē šūnu atjaunošanās procesu. Pīlinga procedūra ļaus novākt atmirušās ādas slāni, pēc kura jūsu seja izskatīsies skaista un svaiga.

Veselīgs dzīvesveids un rūpes par sevi

Kad runa ir par cīņu ar grumbiņām, tad izšķirošais faktors ir jūsu dzīvesveids. Katru dienu nomazgājiet no sejas grimu un lietojiet visus nepieciešamos līdzekļus ādas kopšanai. Izteikti negatīva ietekme uz jūsu ādu ir smēķēšanai. Tāpēc padomājiet par to, ja jums ir tāda atkarība.

LASI VĒL: Lūk, kā jāmazgājas, lai atvadītos no izstaipītas sejas ādas un grumbām

Ārsta konsultācijas

Gadījumā, ja jums ir kādas nopietnas problēmas, jums nepieciešams konsultēties ar ārstu, kas nozīmēs piemērotāko ārstēšanu.

Avots: marketium.ru 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru