Jūsu apslēptais potenciāls vadoties pēc dzimšanas datuma

4

“Četrniekiem” ar intimitāti viss ir diezgan sarežģīti. Pirmajā vietā viņiem ir darbs, otrajā – vecmodīgi uzskati par to, kam intīms ir nepieciešams – viņi uzskata, ka tas ir vajadzīgs tikai un vienīgi dzimtas turpināšanai. Tiesa, ja jaunībā viņu samērā dumpīgā daba tomēr uzvar aizliegumus un stereotipus, cilvēki, kuru Dzīves Ceļa Skaitlis ir 4 var “paķerties uz visu smago” un izmēģināt ne tikai visus iespējamos intīmo attiecību veidus, bet arī milzīgu partneru daudzumu. Tomēr, ja viņi kaut reizi izjutīs vilšanos, tad atgriezīsies pie tās sapratnes, kura viņiem bija izveidojusies radinieku ietekmē.  Tas ir, kļūst konservatīvi un stingri dozē intīmās nodarbes. Kā likums Skaitļa 4 cilvēkiem nav ārējā intīmā pievilcība. Un vēl, viņi ir ne īpaši spējīgi gultā.

5

Cilvēki, kuru Dzīves Ceļa Skaitlis ir 5, ir neticami intīmi gan ārēji, gan iekšēji. Viņiem ir bagātīga pieredze, un viņi no tuvības gūst patiesu baudu. Viņus bez pārspīlēšanas var saukt par “intīma gardēžiem”. Tomēr viņi nav īpaši slaveni ar uzticību. Šie cilvēki pastāvīgi meklē jaunus iespaidus, tāpēc, piesātinoties ar kārtējo partneri, viņi tūlīt pat dodas nākamajās “medībās”. Ja pēc savas dabas “Piecinieki” daudz ceļo, tad katrā pilsētā, kur tāds cilvēks bieži mēdz būt, viņam ir pa mīļotajam (mīļotajai). Vai arī viņš vienkārši atrod “vienas nakts” partnerus. Un vēl starp Skaitļa 5 cilvēkiem ir liels procents biintīmu cilvēki, un viņi biežāk par visiem stājas intīmās attiecībās ar citu rasu un tautību pārstāvjiem.

6

Cilvēkiem, kuru Dzīves Ceļa Skaitlis ir 6, intīms ir nevis “pātaga”, bet gan “bulciņa”. Kā likums, ārēji viņi izskatās visai intīmi un ar baudu to izmanto. Bet tas nenozīmē to, ka viņi ir patmīlīgi. Vienkārši viņiem ir svarīgi, lai viņu dzīvē viss būtu harmonijā. Un, ja mīlas partneris neliek viņiem vilties, tad gultā saņem “pilnu atdevi”, bet, ja kādu iemeslu dēļ viņš ir “nogrēkojies”, tad viņu “nošķir no ķermeņa”. Turklāt tā uzvedas gan vīrieši, gan arī sievietes. Vēl Skaitļa 6 cilvēki praktiski nekad nekrāpj savu mīļoto cilvēku. Viņi uzskata, ka tas ir zem viņu goda, turklāt viņi ir pietiekoši kaprīzi un sev tuvu pielaiž tikai tos, par kuriem ir absolūti pārliecināti.

7

“Septiņniekiem” nepiemīt spilgti izteikta intimitāte, un arī partnera izvēlē viņi orientējas nevis uz magnētismu un no cilvēka nākošajiem fluīdiem, bet gan uz cilvēka citām vērtībām, pirmām kārtām jau – uz intelektualitāti. Visjūtīgākā “erogēnā zona” Skaitļa 7 cilvēkiem ir smadzenes. Tāpēc kaisle viņiem ir kaut kas apšaubāms. Pretējā dzimuma pārstāvjus viņi uztver ar prātu, un nevis citām ķermeņa daļām. Turklāt viņi noteiktā ziņā ir uzticīgi “savām otrajām pusītēm”, bet, ja arī skatās “pa kreisi”, tad tīri ar pētniecisku interesi. Bet viņus pašus piekrāpt ir pietiekoši sarežģīti – cilvēkiem, kuru Dzīves Ceļa Skaitlis ir 7, ir neticami attīstīts vērīgums, un viņii vienmēr analizē mīļotā cilvēka rīcību. Tāpēc noslēpt no viņiem krāpšanas faktu ir vienkārši nereāli.

LASI VĒL: Ko kāzu datums var pateikt par jūsu ģimeni?

8

“Astotniekus” ir grūti nosaukt par intīmiem cilvēkiem. Viņi piesaista apkārtējo uzmanību ar savu statusu, materiālo stāvokli, spēju vadīt biznesu un pelnīt naudu. Un arī viņus pašus uzbudina tie, kuriem ir vara, un kuri ir izveidojuši lielisku karjeru. Dāmas par saviem intīmajiem partneriem izvēlas turīgus cilvēkus, bet vīriešus piesaista sievietes ar darījuma ķērienu. Tomēr nebūtu godīgi runār par to, ka Skaitļa 8 cilvēkiem nepatīk intīms. Patīk! Un kā vēl! Vienkārši tas viņiem ir kaut kādā trešajā vietā pēc darba un kapitāla ieguldījmiem. Un, ja viņu galva nav aizņemta ar kārtējo projektu, tad viņi saviem mīļotajiem dāvā fantastiski erotiskas sajūtas. Žēl tikai, ka tas notiek samērā reti.

9

Skaitļa 9 cilvēki ir ne tik intīmi, cik romantiski. Viņiem ir svarīga noskaņošanās, atmosfēra,   dvēseliskā tuvība ar partneri un harmonija. Tikai tad viņi var atslābināties un gūt baudu no intīmajām attieecībām. “Devītnieki” reti pieļauj intīmu pirmajā randiņā. Viņiem ir jāpierod pie cilvēka, jāsajūt viņš. Ja viņi jūt, ka partneris pret viņiem attiecas ar visu sirdi un dvēseli, tad aptver viņu ar maigumu un uzticību. Kas attiecas uz ārējo intimitāti, tad tā ir, bet ne katrs to uztver. Strikti runājo, “Devītnieku” var iekārot jau pirmajā tikšanās reizē un būt uzticīgam savām sajūtām ilgus gadus. Bet var arī izjust asu atsvešināšanos un vairs nekad savu viedokli nepārskatīt.

Intimitāte, kas ielikta numeroloģijas rādītājos, paliek ar cilvēku visu dzīvi, tomēr, ja jums kaut kas nepatīk, tad var mēģināt uzvilkt “masku”, uzmērīt jaunu tēlu. Galvenais, neiete pretī savai dabai. Tas ir, ja jūs jūtat, ka jums nav ērti spēlēt svešu lomu, tad labāk nekrāpiet savu īsto dabu.

Avots: cluber.com.ua

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru