Jūs nožēlosiet, ja līdz 30 gadu vecumam nebūsiet izmēģinājuši šo!

good morning womans with cup of fragrant coffee on balcony

Katram no mums noteikti ir saraksts ar to, ko vēlamies kādreiz dzīvē izdarīt. Mūsdienās ar to nepietiek, jo ir jārīkojas, nevis tikai jādomā, ka to darīsiet, tāpēc mēs uzskaitīsim pāris lietas, kuras līdz 30 gadu vecumam noteikti ir jāizdara!

Sapņi ir lielāki un mazāki, taču tie piepildās tiem, kuri ne tikai tic, bet arī kaut ko dara lietas labā, tāpēc, lai arī kāds būtu Jūsu sapnis, katru dienu Jūs varat izdarīt kaut ko, kas Jūs pietuvina tā sasniegšanai. Kāds, iespējams, grib izlasīt kādu konkrētu grāmatu, bet vēl to nav saņēmies izdarīt, taču kāds cits varbūt sapņo par ceļojumu uz Taizemi, taču, kā izrādās, ir 20 lietas, kas Jums noteikti būtu jāizdara līdz 30 gadu vecumam!

1. Dodieties studēt

Lai gan studēšana var izmaksāt ļoti dārgi, tas noteikti ir ļoti noderīgs ieguldījums Jūsu nākotnē. Jums paveras iespējas iepazīties ar jauniem draugiem, iegūt kontaktus un atrasties gudru cilvēku sabiedrībā. Jo agrākā vecumā to izdarāt, jo labāk! Ticiet man, kamēr ir jaunības gadi, ir daudz vieglāk to izdarīt, nekā pēc 30 gadu vecuma, kad nopelnīt naudu būs kļuvis daudz svarīgāk.

2. Noskatieties seriālu “Doktors Kas” (“Doctor Who”)

Viens no labākajiem zinātniskās fantastikas televīzijas seriāliem, kāds līdz šim bijis! Tas ir seriāls, kas var pilnībā mainīt Jūsu dzīves uztveri (uz labāku), protams, ja ļausieties tam. Vislabāk to noskatīties, ja esat vēl pusaudzis, kuru iespējams mazliet iespaidot. Tas ir arī līdz šim visilgāk filmētais zinātniskās fantastikas seriāls, tādēļ, ja sāksiet to skatīties tagad, turpināsiet vēl kādu labu laiciņu.

3. Sāciet trenēties

Ja uzsāksiet trenēties jau jaunībā, ar laiku treniņu programma kļūs par neatņemamu dzīves sastāvdaļu un tam būs daudz vieglāk veltīt savu brīvo laiku. Tiklīdz tā kļūs par Jūsu ikdienu, būs grūti dzīvot bez treniņiem. Es varētu pastāstīt trenēšanās pozitīvās puses, bet tas jau ir pašsaprotami.

4. Spēlējiet videospēles

Nesāciet nosodīt pirms neesat noklausījušies. Tā kā videospēles attīsta Jūsu reakcijas ātrumu, iepazīstina ar jaunākajām tehnoloģijām un palīdz iekļūt pavisam citā pasaulē, tas nav sliktākais brīvā laika pavadīšanas veids.

5. Izlasiet kādu vēstures grāmatu

Skumji, ka lielākā daļa sabiedrības pieņem vēstures notikumus kā pašsaprotamus un nevelta laiku tam, lai tos izprastu. Sāciet sevi izglītot jau jaunības gados, lai uzzinātu daudz jauna. Jūs būsiet pārsteigti, cik bieži politiķi mēdz melot, piesaucot nepatiesus vēsturiskos faktus.

6. Iegādājieties viedtālruni

Lai arī cik muļķīgi tas neizklausītos mūsdienu sabiedrībā, bet tiešām – viedtālrunis ir kas tāds, kas ļauj mums būt “uz viena viļņa” ar mūsdienu pasauli. Tie patiešām var uzlabot Jūsu produktivitāti, sociālo dzīvi, tādēļ labāk iegādājieties viedtālruni, pirms vēl neesat sasnieguši savu trešo desmitgadi.

7. Salieciet kopā datoru

Mūsidenu pasaulē dzīvojošajiem būtu diezgan veselīgi uzzināt, kas tad īsti tam “lācītim vēderā”. Jums nav jābūt programmēšanas ekspertam, bet būtu ļoti labi, ja Jūs apmēram zinātu, kas atrodas datorā. Kādēļ svarīgi kaut ko tādu zināt līdz 30 gadu vecumam? Jo tas var lieki noderēt darba meklējumos, kā arī, tas var ieekonomēt Jūsu naudu ilgtermiņā, ja jau jaunības gados sāksiet pētīt datorus.

8. Izšaujiet ar ieroci

Pirms mani sāk norakt par to, ka tādas lietas jau nu gan nevajadzētu darīt, ieklausieties! Pamēģinot izšaut ar ieroci, Jūs sapratīsiet, cik patiesībā ietekmīgs un varens tas ir. Tādā veidā ir iespējams aptvert, kādu postu tas rada.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru