Jaunā māmiņa nomira neilgi pēc tam, kad viņai uz ādas parādījās dīvaini plankumi. Ārsts visā vaino sevi…

24 gadus vecajai Kasandrai Kembelai viss dzīvē bija vislabākajā kārtībā. Viņai piedzima vesels bērniņš un viņa uzsāka jaunu karjeru – sieviete strādāja kopā ar savu tēvu, kas ir tetovējumu mākslinieks Mičiganas štatā, ASV.

LASI VĒL: 29 gadus vecais ārsts nomira no insulta, 35 dienas pēc kārtas, bez brīvdienām, glābjot pacientus, kas sirgst ar koronavīrusu

Pēc vienas no darba dienas beigām, Kasandra bija pierakstījusies pie ārsta, jo viņai bija iekodis kaut kāds kukainis. Sievieti ļoti ātri apskatīja, izrakstīja antibiotikas un vienkārši aizsūtīja mājās.

Līdzko Kasandra izdzēra pirmo tableti, sajuta gripai līdzīgus simptomus. Neskaitot to, sievietei pa visu ķermeni uzradās kaut kādi izsitumi.

Pāris dienas pēc kārtas sieviete vērsās pēc palīdzības pie neatliekamās medicīniskās palīdzības, taču viņu katru reizi sūtīja atpakaļ mājās. Pēc neilga laika Kasandras mamma saņēma nepatīkamu zvanu – viņas meita tika hospitalizēta.

Izsitumi pasliktinājās līdz ar katru stundu, parādījās sāpīgi pūslīši. Sievietei piepampa acis, bet kājas vairs vispār neklausīja.

Ārsti nespēja izvēlēties piemēroto ārstēšanas metodi, tādēļ sāka viņu ārstēt pret apdegumiem. Lai noskaidrotu drausmīgo simptomu iemeslu, viņiem bija nepieciešamas vairākas dienas.

LASI VĒL: “Mammu, neuztraucies”, zēns nomira slimnīcā pēc lēkšanas pa dīvānu

Galu galā Kasandrai atklāja kādu ļoti retu sindromu, kas izpaužas antibiotiku nepanesamības gadījumā.

Šodien nelaimīgās sievietes ģimene ir tie, kas dalās ar šo ziņu, lai brīdinātu arī citus. Tas, kas viņuprāt bija visparastākie izsitumi, noveda līdz letālam iznākumam. Kasandras dzīve tika drausmīgi pārrauta tad, kad viņas zīdainītim bija vien trīs nedēļas…

Dalieties arī ar citiem lasītajiem, jo ir ļoti svarīgi zināt par šo reto sindromu, kas var būt pat letāls!

Avots: marketium.ru 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru