Japāņu svara samazināšanas sistēma: atbrīvojieties no “riepiņas” un iztaisnojiet mugurkaulu, darot šo tikai pāris minūtes

Japāna nebeidz pārsteigt ar visdažādākajiem tievēšanas paņēmieniem, kas nemitīgi izbrīna ar to vienkāršumu un efektivitāti. Regulāri trenēties, taisīt vēdera preses vai skriet no rītiem ir kas tāds, kas tiešām nav pa spēkiem pilnīgi visiem. Tad tam visam klāt nāk tas, ka aizvien biežāk gribas apēst kaut ko draņķīgu. Šķietami vislabākais risinājums – gulēt gultā, neko nedarīt un tievēt.

Būsiet pārsteigti, taču japāņi arī šajā jomā izdomājuši lielisku veidu, kā pavisam vienkārši atbrīvoties no liekā svara. Brīnums, ne?

Jau vairāk nekā 10 gadus ārsts vārdā Fukutsudzi palīdz sievietēm ļoti īsā laikā iegūt lielisku figūru. Turklāt to iespējams sasniegt bez jebkādu diētu, pārlieku fizisko aktivitāšu un naudas tērēšanas palīdzības.

Kā notievēt guļot?

Būs nepieciešams:

  • Liels dvielis
  • Stiprs diegs vai lente
  • Horizontāla virsma
  • 5 minūtes jūsu laika dienā

Šīs metodes būtība ir tāda, ka jūs pāris minūtes dienā guļat uz dvieļa un samazināt sava vēdera apkārtmērus. Ja dvieli liksiet tuvāk lāpstiņām – ir iespējams piepacelt krūtis, izlabot stāju, kā arī palikt mazliet garākas.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru