Ja vīrietis negrib būt ar tevi, neturi viņu – nelūdzies!

Jūs vienkārši pārstājāt būt laimīgi šajās attiecībās, vai arī laimīgs ir tikai viens no jums. Tādā gadījumā, tas, kurš no jums ir nelaimīgs, atrod veidu kā aiziet un atstāt visu pagātnē. Ja tavs vīrietis ir uzsācis kustību šajā virzienā, tev nevajag izdarīt pāragrus secinājumus. Vienkārši pieņem, ka to viņam vajag un centies to viņam dot.

Pēc tava vīrieša aiziešanas un tavas sapratnes, ka tam tā bija jānotiek, svarīgākais, kas tev būtu jādara – jānotur sevi emocionāli, fiziski un sociāli stabilā līmenī. Daudzas sievietes noslēdzas sevī un iekrīt depresijā. Ir arī tās, kas domā, ka viņu dzīve nu ir nodzīvota. Tev to kategoriski nevajag darīt, jo aiziešana no realitātes ir greznums, ko ne visi var atļauties. Tev ir jābūt reālistiskai un pieņemt situāciju tādu, kāda tā ir un stabilizēt savu dzīvi.

Lasi vēl: 3 Zodiaka zīmes, kurām ir izteiktas bailes tikt sāpinātām attiecībās

Lūk daži padomi, kuriem noderētu sekot, lai pārciestu šo smago traumu. Tas ir tas mazumiņš, ko tu vari izdarīt, lai palīdzētu sev, jo to neviens cits neizdarīs.

Notici, viss kas notiek, notiek uz labu, un ātri tu par to pārliecināsies!

Mēs visi zinām, ka Visumam mums ir ko piedāvāt. Mēs varam pat būt pārliecināti, ka nekas nevar būt sliktāks par šo liktenīgo triecienu, taču neviens nezina, kas mūs vēl sagaida šai dzīvē. Un tas var būt kas tāds, par ko tu nemaz nevari iedomāties, un galu galā, viss iegrozīsies tā, ka tu būsi par to priecīga.

Tas, ar ko tu saskaries var būt mokoši, taču beigās tu kļūsti stiprāka un labāka. Ne visiem ir lemts to saprast, bet ja tev tas izdosies, tu varēsi dzīvot pa īstam laimīgi.

Meditē un izmēģini citas relaksējošas nodarbības.

Meditācija ir labākais veids, kā norobežot sevi no visām  skumjām un dzīves negācijām. Tā palīdz saprast, ka tu vienkārši stāvi augstāk par to visu. Meditācijas procesā notiek ķermeņa un dvēseles saplūšana un tu apzinies, ka tev ir augstāks mērķis, kas ir tāls no dzīves sīkumiem, kuri tevi tikai novērš no tā.

Meditēt var dažādi, taču viens no izplatītākajiem veidiem ir joga. Joga uzlabo asinsriti visā ķermenī, attīsta stāju un uztur dažādu muskuļu grupu darbību.

Ja esi nolēmusi sākt meditēt pēc tādas dziļas dvēseles traumas kā attiecību izjukšanas, mēģini  droši. Tas palīdzēs ne tikai sakārtot sevi emocionāli, bet arī savest kārtībā  savu ķermeni, kas arī ir ļoti svarīgi.

Lasi vēl: Kādas problēmas attiecībās mēdz būt katrai Zodiaka zīmei? Kāpēc jūsu otra pusīte jūs dažkārt nevar izturēt?

Dari to, kas tev patīk.

Centies nodarbināt sevi ar lietām, kas tev patīk – šajā laikā tas ir ļoti noderīgi. Tas var būt jebkas: šopings, zīmēšana, lasīšana, filmu skatīšanās…. Pat ēšanas bauda. Jāizvērtē tikai , kas patīk visvairāk un kas visilgāk spēj atturēt no nepatīkamām domām.

Tiecies ar draugiem un daudz smejies.

Saka, ka smiekli ir labākās zāles un tie pagarina dzīvi. Un tāpēc mums šķiet, ka tev būs daudz labāk pēc labi pavadīta laika kopā ar draugiem nepiespiestā gaisotnē. Un neļauj sev daudz raudāt! Nedaudz paraudāt pat vajag, taču neiedzen sevi depresijā. Tiecies ar sev tuviem cilvēkiem un smejies!

Mēs no sirds ceram, ka šie padomi palīdzēs tev atgūties pēc pārdzīvotā emocionālā satricinājuma.

Lūdzu dod mums ziņu, cik vērtīgi tie bija tieši tev un padalies ar padomiem no savas personīgās pieredzes komentāros!

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru