Maltās gaļas ēdienu ir daudz, taču šī recepte ir patiesi īpaša. Noslēpums slēpjas pildījumā – tas ir absolūti fantastisks! Tikai 25 minūšu laikā jūs iegūsiet karstu un garšīgu maltīti, kas liks jūsu viesiem lūgt pēc papildus porcijas. Un labākā daļa? Pildījums ir tik vienkāršs un garšīgs, ka šo ēdienu gribēsies gatavot vēl un vēl. Uzticieties mums, šī ir viena recepte, kuru nevēlaties palaist garām!
Daudzas saimnieces labprātāk saldētavā glabā samaltu gaļu, un nevis veselus gabalus: maltā gaļa ātrāk atkūst un to ir vieglāk samalt, ēdieni ir maigāki un sulīgāki.
No maltās gaļas var pagatavot sulīgas kotletes, kā ari to var izmantot kā pildījumu pīrādziņos vai čeburekos.
Bet, kā būtu, ja mēs pagatavotu ēdienu, kurā maltā gaļa darbojas kā apcepta garoziņa un nevis pildījums? Mums kā reiz ir atradusies gaļas zvaigznīšu recepte ar sviesta pildījumu.
Lasi arī: Mājas kotletes no kabačiem ar malto gaļu – visgaršīgākā recepte!
Pagatavot tās ir pat vieglāk nekā kotletes, jo tās nevajag apcept uz pannas: pietiek vien ielikt cepeškrāsnī un nedaudz pagaidīt.
Šķir nākošo lapu, uzzini recepti un pagatavošanas gaitu