Ja meklējat ideju gardai maltītei, kas pārsteigs jūsu viesus, tad šo recepti jūs noteikti negribētu palaist garām

Maltās gaļas ēdieni – sastāvdaļas

Cūkgaļas maltā gaļa
800 grami

Vistas maltā gaļa
300 grami

Sīpols
1 gab.

Piens
200 ml

Maize
70 grami

Sāls
pēc garšas

Malti melnie pipari
pēc garšas

Skābais krējums
200 ml

Olas
2 gab.

Cietais siers
150 grami

Dilles
pēc garšas

 

Maltās gaļas ēdieni – pagatavošana:

Samaisiet cūkgaļas un vistas malto gaļu, pievienojiet sasmalcinātu sīpolu.

Maizi iemērciet 100 ml piena, pēc tam nospiediet un pievienojiet maltajai gaļai.

Ielejiet maltajā gaļā atlikušo pienu, pievienojiet sāli un piparus.

No maltās gaļas sākumā izveidojiet bumbiņas ābola lielumā, un pēc tam ligzdiņas, izkārtojiet tās uz cepamās plāts, kura iepriekš iesmērēta ar eļļu.

Uz rīves sarīvējiet sieru, samaisiet ar skābo krējumu, olām un sasmalcinātām dillēm.

Pildījumu iepildiet ligzdiņās un lieciet visu cepties iepriekš uzkarsētā cepeškrāsnī, 200 grādos uz 25 – 30 minūtēm.

Lasi arī: Mājas kotletes no kabačiem ar malto gaļu – visgaršīgākā recepte!

Lai pagatavotu šo interesanto ēdienu, noderēs jebkāda veida maltā gaļa, tā kā steidziet to pagatavot pēc iespējas ātrāk. Un recepti neaizmirstiet ievietot savā recepšu kladē!

AVOTS

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru