Mājas kotletes no kabačiem ar malto gaļu – visgaršīgākā recepte!

Tādu gardumu no kabačiem jūs diezin vai kaut kad esiet nogaršojuši! Šis ēdiens ir kā speciāli radīts tiem, kas nemīl kabačus. Mēs prezentējam kabaču-maltās gaļas kotletes: aromātiskas, pufīgas, maigas, tās visizvēlīgākajiem piespiedīs mainīt savu attieksmi pret kabačiem!

Kabači ne tikai nepasliktinās kotlešu garšu, bet arī padarīs ierasto ēdienu sulīgāku un maigāku. No tā laika, kad pirmo reizi pagatavoju kotletes ar kabačiem pēc šīs receptes, tās iemantojušas nemainīgus panākumus mūsu mājinieku ēdienkartē!

Sastāvdaļas:

jebkura maltā gaļa – 300–400 g;

viens vidēja izmēra kabacis;

olas – 2;

mannā – 1–2 ēdamkarotes;

sāls – 0,5 tējkarote;

milti vai rīvmaize;

pipari un citas garšvielas pēc garšas;

eļļa cepšanai.

 

Kabaču-maltās gaļas kotlešu recepte:

1. Kabaci nomazgā un sarīvē uz rupjās dārzeņu rīves. Ja dārzenis ir pāraudzis, tad to nomizo un izņem sēklas. Daļu izdalījušās sulas nolej.

2. Pievieno kabacim malto gaļu, olas, mannā. Pasāla un sapiparo, un visu labi samaisa. Atstāj uz 15 minūtēm, lai manna uzņem sulu.

3. Ar ūdenī saslapinātām rokām formē apaļīgas kotletes, apviļā miltos vai rīvmaizē un cep sakarsētā taukvielā līdz zeltītai garoziņai.

 

Kabaču kotlešu recepte ir atradums tiem, kas vēlas kļūt slaidāki! Tādā gadījumā jāņem vistas vai tītara maltā gaļa, bet, lai taukvielu daudzumu samazinātu līdz minimumam, kotletes var gatavot cepeškrāsnī.

Labu apetīti!
avots

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru