Ja jūsu bērns iemācīsies šīs trīs svešvalodas, tad jums aug topošais miljonārs!

Svešvalodas apguve pati par sevi ļoti pozitīvi ietekmē bērna attīstību: uzlabojas atmiņa, mazulis kļūst daudz radošāks un attapīgāks, tiek paplašinātas viņa zināšanas par pasauli un citu valstu kultūru.

Bet, kā no visa pieejamā svešvalodu apguves klāsta izvēlēties tās, kas patiešām bērnam dzīvē noderēs? Jaunā pētījuma rezultāti izdala trīs valodas, kas nodrošinās jūsu luteklim spīdošu karjeru!

Ekonomisko un biznesa pētījumu centrs ir veicis analīži par valodas ietekmi uz ikdienas dzīvi. Zinātnieki ir noskaidrojuši, kādas valodas var to zinātājiem nodrošināt daudzas karjeras perspektīvas nākotnē.

Saskaņā ar pētījuma rezultātiem, turpmākajos 10 gados darba tirgū zelta vērtē būs speciālisti, kas ir apguvuši franču, vācu un ķīniešu valodas.

Tādā veidā svešvalodu zināšanas atver to zinātājam milzum daudz iespējas atrast darbu un veidot darījuma attiecības ar ārzemju partneriem.

Bez tiešas spējas saprast un izteikties, tiem cilvēkiem, kuri ir apguvuši svešvalodu, piemīt labākas komunikāciju prasmes, zināšanas par dažādiem kultūras aspektiem, viņi izrāda lielāku domāšanas elastību un labāk tiek galā ar vairāku uzdevumu pildīšanu vienlaikus.

Vēl viens svarīgs faktors, kas nosaka bērna panākumus nākotnē – ir spēja atrast kopīgu valodu ar cilvēkiem, izveidot un uzturēt attiecības. Tam vecākiem ir jāpievērš ne mazāk uzmanības, kā akadēmiskajiem panākumiem, uzskata speciālisti.

Un ko jūs domājat par šī pētījuma rezultātiem? Vai ir svarīgi apgūt svešvalodu vien tāpēc, lai būtu veiksmīgs? Padalieties ar savu viedokli!

Avots: marketium.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru