Izvēlieties vienu no saulītēm un uzziniet, kādas pozitīvās rakstura iezīmes atrodamas tieši jūsos!

Ilgi nedomājot, izvēlieties saulīti, kas jums visvairāk iet pie sirds, un uzziniet par sevi kaut ko interesantu. Visaizraujošāk šo testu ir veikt kopā ar draugiem un uzzināt, kādu raksturojumu ieguvis katrs no viņiem, lai pēc tam salīdzinātu – ir tā, vai nav.

  1. Neiespējamais optimists

Ar jūsu attieksmi pret dzīvi ir ļoti grūti sacensties. Jūs uz visu skatāties pozitīvi un nekad neskumstat. Nekādas grūtības nespēj izsist jūs no sliedēm. Patiesībā jūsu dzīvē ir bijuši ļoti daudz pārbaudījumi, taču jūs nevienā brīdī nesalūzāt, bet gan cēlāties un darījāt, tādā veidā kļūstot stiprāki. Tas ir pat ļoti pateicīgi, ka nepalikāt sirdī ļauni. Nav brīnums, kādēļ jums ir tik daudz draugu!

  1. Noslēpumainais individuālists

Jums nepatīk cilvēku pūļi. Vēl jo mazāk jums patīk, ja kāds cenšas ielīst jūsu dvēselē. Jums visvērtīgākā īpašība ir cieņa. Jūs burtiski starojat, ja redzat, ka cilvēki ievēro jūsu personīgās robežas un nelien jūsu dzīvē. Ja jums būs nepieciešams, paši citiem visu pastāstīsiet. Jūs nevar nosaukt par aukstu cilvēku. Jūs spējat no sirds palīdzēt un vienmēr sniegsiet atbalsta roku.

  1. Gudrais pieticībnieks

Jūs esat ārkārtīgi gudrs un dvēselisks cilvēks. Vislielāko baudu dzīvē jums sniedz pašizglītošanās. Tajā skaitā jums patīk arī izpētīt apkārtējos cilvēkus. Jūs esat atvērti visam jaunajam, vienmēr esat patiesi un kārtīgi. Jūsu moto: “Nemainīt sevi!” Jums ir plašs redzesloks, kā arī jūs esat ļoti neatkarīgi cilvēki. Dziļi sirdī jūs ar sevi lepojaties, taču ārēji to neizrādāt.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru