Ja jūs mostaties pa naktīm, tad lūk, ko par jums pastāstīs jūsu organisms…

Mūsu organismā ir bioloģiskais pulkstenis, kas regulē organisma funkcijas. Cilvēka fiziskais un psihiskais stāvoklis ir savā starpā saistīti. Ķīniešu medicīna, piemēram, pievērš lielu uzmanību dažādu organisma vietu enerģētiskajiem modeļiem. Šodien mēs runāsim par to, kā organisma enerģija ietekmē mūsu dzīvi.

Diennakts laikā dažādās organisma vietās notiek dažādu enerģiju plūsma. Ja jūs katru dienu nepamostieties vienā un tajā pašā laikā, tad kaut kas bloķē jūsu enerģiju. Un tas nozīmē, ka tiek izjaukts organisma dabīgais līdzsvars. Lai normāli funkcionētu, organismam enerģija ir vitāli nepieciešama! Katrs diennakts laiks ir saistīts ar noteiktu orgānu. Viss ir jāuztver fiziskā un emocionālā līmenī. Un tā, lūk, ko nozīmē, ja nakts laikā jūs noteiktā laikā pamostaties…

LASI VĒL: Iemesls, kādēļ pie gultas ieteicams likt citronu!

No 21:00 līdz 23:00

Šajā laikā daudzi iet gulēt. Šajā laika periodā jūsu organisma endokrīnā sistēma cenšas stabilizēties un papildinās fermenti. Ja šajā laikā jums ir problēmas ar mieru, tas nozīmē, ka domās jūs vēl esat pagājušās dienas notikumos, un gatavojieties nākamajai dienai. Pacentieties mazināt spriedzi. Problēma var rasties tāpēc, ka jūs pārāk daudz apēdāt pirms miega. Vai arī pārāk vēlu pavakariņojāt.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru